Mankenlerin kapaktaki konumları güzel. Siyahi oldukları gözönüne alındığında, kapaktaki yazıların koyu gri tonlarda olması tutarlı ve güzel. Daha başka, barkodun yeri güzel. Başka... bildiğim, takip ettiğim dergilerden değil bu kadın dergileri ama bana sanki dergi adının boydan boya kaplaması gerekiyormuş gibi geliyor, hani hep öyle olageldiği ve alışılageldiği üzere. O "Double Vision" kısmını oraya sen mi koydun, bilmiyorum ama, ben olsam o üst kısmı da Vogue yazısıyla kapatırdım.
Şimdi gelelim aleni kusurlara:
Before'un B'si, mankenin koluna niye temas ediyor? Yer mi yok, yazılar ve mankenler otobüste balık istifi ayakta mı yolculuk ediyor?
Arkaplandaki desen görevi görecek fizik devrelerinin işi ne orda arkaplanda? Hadi koydun, neden bu kadar belirgin? Şeffaflık ayarlarından, silikleştir, devre oldukları anlaşılmasın.
Sağdaki kostumü çevreleyen ornamentlerin (bunun türkçesi ne bu arada?) sorunu da aynı. Çok belirgin. Ayrıca hata var: Kostum ön planda ise, bunlar arakasında kalmalı, yani en kenarlardan ve omuz üzerinden görülebilmeliler, kostüm arasından değil.
Best in Show'un altındaki yazıların hepsi büyük harflerde olması bence iyi değil. Sonra dibe çok yakın en alltaki satır. En az 1 cm marjin (bunun türkçesi ne peki?) bırak kenarlardan.
Son olarak, kapak için tek görsel bir konu/tema genelde yeterli, ki bu hak mankenlerle kullanılmış. Bence ikinci konu olarak kostumü kapaktan çıkarmak gerek.
İlk denemen için bir "Eh, işte!" benden.