H HakanAk Üye Kayıt 19 Nisan 2011 Mesaj 3 Tepki 0 19 Nisan 2011 #1 Mrb arkadaşlar. 2 tane web arayüz hazırlamam gerekli. Beni azimlendirece, sömürebileceğim birkaç arayüz örnekleri lazım. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Burası yeri değilse özür. Teşekürler ilginiz için.
Mrb arkadaşlar. 2 tane web arayüz hazırlamam gerekli. Beni azimlendirece, sömürebileceğim birkaç arayüz örnekleri lazım. Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Burası yeri değilse özür. Teşekürler ilginiz için.
Zeki KAYNAK Üye Kayıt 12 Aralık 2010 Mesaj 374 Tepki 5 19 Nisan 2011 #2 Website Templates | Web Templates Yukarıdaki siteye bakarsan istemediğin kadar template bulabilirsin esinlenmek için
Website Templates | Web Templates Yukarıdaki siteye bakarsan istemediğin kadar template bulabilirsin esinlenmek için
H HakanAk Üye Kayıt 19 Nisan 2011 Mesaj 3 Tepki 0 20 Nisan 2011 #3 @Zeki KAYNAK Teşekürler. Bakıyorum hemen örnek bir tane hazırladım linklerini verip. İkinciyi hazırlayacam. İlgilendiğin için saol.
@Zeki KAYNAK Teşekürler. Bakıyorum hemen örnek bir tane hazırladım linklerini verip. İkinciyi hazırlayacam. İlgilendiğin için saol.