Web Sitesi Logo Yardım

Cansın K

Üye
Tepki
0
Yeni Bi Web Sitesi Açtım Daha Önce Logoları Kardeşim Yapıyodu Ancak Okul Nedeniyle Şu An Vakit Ayıramıyo Siteyi Açmam İçin Son Bi Adım Kaldı Oda Logo
Sizden Ricam Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar Varsa Yardımcı Olmaları Şimdiden Teşekkürler

Logo Genel Olarak Baharat Ve Alternatif Tıp Halk Arasında [Koca Karı İlaçları] Diye Biline Bi Tema Üzerine Olmalı

Logo Üzerinde Şifa Bahçesi Yazcak Ve Boyutuda 994x225 Olucak Yardımda Bulunan Bulunmayan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler . . .

Şu An Bu İşi İçin Malesef Bi Bütçe Ayıramıyorum Ama Artık Hep İhtiyacım Olacagı İçin Yardımcı Olacak Arkadaşlarla Diğer İşlerimde Çalışma Şansımız Olur Sürekli İki İşim İçinde Yardıma İhtiyacım Olcak Beraber Ekmek Yeriz En Nihayetinde Tekrar Teşekkürler . . .

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
Sayın Cansın K. Benimde bir isteğim olacaktı. Adres versem bana ürünlerinizden bir koli kadar gönderebilir misiniz? Şöyle çeşitli baharatlar, alternatif tıpta kullanılan bitki çayları vs. Yaklaşık 50 cm çapında bir koli dolusu olsa kafi. Eğer ki mesleğiniz sadece web tasarımı ise yine o halde şöyle güzel bir web sitesi lazım. Tasarımı ve tüm çalışmayı yapıp yollarsanız sevinirim.
Fakat şu an bunun için ayırabileceğim bir bütçem yok. İleride belki diğer alışverimin ücretini öderim....
Dilerseniz adresimi göndereyim...

Cansın K

Üye
Tepki
0
Dostum Hayatta Tek Bildiğim Şey Para Değil Ayrıyeten İlerde Belki Diye Bi Tabir Kullanmadım Yeni İşimi Yarın Alıyorum =) Adresini P.M At Dert Degil Yaglar Doğal Çaylar Dolu Bi Kutu Yollayim =)

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Cansın K
Bir kişi eğer mesleğini icra ediyorsa ve ona MESLEK diyorsa bunu gayet doğal olarak para karşılığı yapar. Bu tabiatın bir kanunudur.
"Dostum herşey para değil" tabirinin bu konuyla uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bir kasaba git 2 kilo et iste. ve "dostum herşey para değil" de... bakalım sevgili kasabın sana cevabı ne oluyor....

Cansın K

Üye
Tepki
0
Ben Polemik Yaratmak İçin Açmadım Konuyu Sadece İlk Yardım Olrak Bişey İstedim Bende Bi İş Yapıyorum Ekmek Yiyorum Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Yaptıgım İşlerden Ekmek Yemesine Sebep Olurum Yardımcı Arkadaşa Hiç Bi İş Yapmasam Bile Emeğinin Karşılığını Nakitte Olsa Yine Öderim Ama Kullandığım O Sözün Her Zaman Arkasındayım Saygılar. . .

Ahmet ALTUN

Font Tasarımı
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
36
@Cansın K

Sayın Cansın kardeş.. Ben çocukluğumdan beri resim yapıyorum. Lise yıllarımda bu yeteneği ilerlettim. Babam iki kuruş harçlık veriyordu onunlada gidip kendime resim kağıdı, boya vs alıyordum.. Çevremde görenler resim istiyorlar dı benden.. yapıyordum.. Ama hediye istiyorlardı.. Hatta şöyle diyorlardı.. ''Ay ne kadar güzel çiziyorsun.. büyük yetenek.. bir resim de bana çizip hediye etsene''
Hediye ediyordum ama.. Babamdan da azar işitiyordum harçlığımı sağa sola savudurduğum için...

Biliyormusunun yaş geldi 45'e hala hediye resim istiyorlar.. Ne olacak canım alt tarafı iki çiziktireceksin.. Sen de kendini ağırdan satıyorsun diyorlar..

Herşeyin maddi bir değeri vardır.. Aynen sizin sattığınız yağın ilacın gibi.. bir maliyeti vardır.. Fakat sanatın değeri yoktur.. Yoktur derken paha biçilemez demek istedim.. Herhalde insanların hediye et demelerinin nedeni; istedikler şeyin pahasını zaten ödeyemeyiz bari bedava sahip olalım diye düşündükleri içindir galiba..Ne kadar iyimserim değil mi..? Sizin de istediğiniz alt tarafı bir logo... Gerçi şöyle orta halli emek verilecek bir logo için saatler hatta günler düzeyinde bir çalışma, bilgisayar önünde bozulan göz, elde eskiz için harcanan kağıt kalem vs vs

Tüm emekler ve malzeme helal olsun benden olsun da bir de en sonunda ''ya abi çok güzel olmuş ama şurası şöyle olsaydı daha güzel olurdu'' dedin mi bitti..Zaten hikayenin en güzel sahnesi burası.. Gökten üç elma düştü.........

Sevgi ve saygılarımla..

Cansın K

Üye
Tepki
0
Bu Kadar İyimser Yaklaştıgınız İçin Teşekkürler Ben Zaten Nasıl Bi Emek Harcandığını Biliyorum Yani Farkındayım Ama Bu Site İşini Aldığımda Tüm Herşeyini Hallettirdim Ve Site İçin Aldığım Para Bitti Şimdi Sayfayı Yaptığım Kişi Logoyu Beğenmedi Yeni Ödenekte Çıkarmıyo Tek Söylediği Şey Beğenmedim Şimdi Yüzüstüde Bırakamam O Ödenek Çıkarmasa Bile Bi Şekilde Çözümleyeceğim Çünkü Bi İnsan İçin Hayatındaki Referanslar İnsanı Yansıtır Sitenin Sahibi Bi Yakınım Yarın Bi Gün Bu Şekilde Bi İş Yaptırdımda Para Vermedim Diye Beni Yarı Yolda Bıraktı Derse Benim İçin Yaptığım İş Önemini Kaybetmiş Demektir Yani Diyeceğim Şu Ki Ben Bu İnternet İşlerin Haricinde Aylık Club Partiler Düzenliyorum Ve Bunlar Aylık Oluyo Sürekli Çalıştığım Kişi Şuan Yardımcı Olamıyo Okulundan Dolayı Ve Bana Yardım Eden Kişileride Asla Yolda Bırakmadım Bu Kişiyede Hiç Bişey Yapamasam Girdiğim Ortamlarda Reklamını Yaparım Buda Bence Paradan Değerlidir Tekrardan Samimiyetiniz Ve Yaklaşımınız İçin Teşekkürler Saygılar . . .

Yukarı Alt