Web Sitesi Yapacak...

karaze

Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar.

Php ile bir haber sitesi yaptırmak istiyorum.

Fakat bu haber sitesi sadece teknolojik haberlerin ve İnternet le ilgili haberlerin yer alacağı bir site olacak. ( Bunu isterseniz tasarımı ve yazılımı yapacak arkadaş kendisi kafasında şekillendirsin. )

1. Ayrıca siteden birde radyo yayını yapmak istiyorum tabi bu radyo müzik yayını yapmayacak bu radyodan dj arkadaş sürekli online yayın yapacak bununla ilgili yapılacak yazılımda size ait olacak yada herhangi bir hazır script te kullanılabilir(çalışır ve tam hazır halde sunulacak).
  2. Ayrıca sistemde haber eklemek basit olmalı haberler gerektiğinde siline bilmeli.
  3. Eklenen haberler otomatik olarak önceden tanımlanmış veri tabanına eklenmeli.
  4. Arayüzler kullanışlı olmalı ve göze hitap etmeli.
  5. Yapılan çalışma başka hiçbir kurum kuruluş ve şahsa aynı tarz ve şekilde satılmamalı.
  6. Çalışma satın alındıktan sonra tüm hakları tarafıma devredilmeli.
  7. Sitede yapan arkadaşın hiçbir linki olmayacak! (Kendi sitesinde referans gösterebilir)
  8. Site yapıldıktan sonra en az 1 yıl teknik destek ve eğitim sağlanmalı (eğitim-destek msn üzerinden olabilir)
  9. Site satın alındıktan sonra yazan arkadaş hiçbir şekilde hiçbir hak iddaa edemez.
  10. Siteyi yapan arkadaş site hakkındaki gizlilikleri (başkasının bilmemesi gereken bilgileri) saklı tutmalı.
  11. Sitenin %100 güvenli olduğunu beyan etmeli.
  12. Site yazılımları içerisinde hiçbir url-link ve mail adresinin bulunmadığını (gömülmediğini) garanti etmeli.
  13. Site tasarımcısı arkadaş site tasarımında kullandığı tüm görsellerden ve scriptlerden direk olarak sorumludur ve bunların hak sahipleri var ise bunlara karşı kendisi sorumludur.
  14. Sitemiz hakkında 3. bir şahsın hak talep etmesi durumunda sorumlulukları kesinlikle işe başlamadan kabul ettiğini beyan etmelidir.

İşte arkadaşlar eğer böyle bir internet sitesini ben yapabilirim diyorsanız kendime bu konuda güveniyorum diyorsanız fiyat tekliflerinizi bekliyorum.

Not: Fiyat veren kişi veya kuruluşun Referans vermesi tercih sebebidir. Ayrıca site yapılmadan önce tarafımdan gönderilecek anlaşmayı imzalayıp tarafıma tekrar göndermesi gerekmektedir.

Saygılarımla;

Yukarı Alt