yardım istiyorum tasarım konusunda

Tepki
0
merhaba,ben özel bir hastanede çalışıyorum genelde gafık tasarım olarak hastaneyı baz alıp bıseyler yapmaya çalısıyorum bu konuda nasıl çalısmalar yaparsam dahada ılerlemıs olurum saglık konusunda nasıl calısmalar yapmaya devam etmelıyım

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Hastanenizin artı yanlarını baz alarak o yönleri ortaya koyabilirsiniz. Diğer hastanelerde olmayıpta sizde olan bir yön varsa örneğin.

Tepki
0
tşk ederim hasan bey, meslekte yenı degılım ama hastane olarak ilk ısım o yüzden saglıgı, hastaneyı daha guzel nasıl on plana cıkarıp tasarımlar yaparım onun düşüncesindeyim

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Dediğim gibi varsa hastanenizin artı yanlarını gösterin tasarımlarınızda. Yok ise hastanenizin ayrıcalıklarını tasarımlarınızda gösterek 'Fotograflarla' tanıtabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

Tepki
0
çok tşk ederim önerilerinizi dikkate alıcam.soru ve sorunlarım olursa yazarım tekrar tşk ederim

Tepki
0
merhaba yazı .içnce dünya kelimesi kullandıgım zaman cumlenın ıcınde dsesm daha ıyı olcak dunyanın ( D ) buyukmu olmalı acaba

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
@toprakgamze

Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz.

Tepki
0
merhaba, ben profesyonel fotoğraf makinası almak istiyorum ne önerirsiniz özelliklerini yazarmısınız tşk ederim...

Murat Vardar

Uzman Üye
Uzman Üye
Tepki
1.051
@toprakgamze

canon 5D mark II

canon 600 D

nikon D90

bunları araştırabilirsiniz,
hepside kendi sınıfında profesyonel makineler,
bütçenizin durumuna göre seçim yapabilirsiniz,