yaz afiş çalışması

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bu çalışmanız eski sanırım. 2008-2009 yazıyor.
Üstteki fikri beğendim yalnız "Yaz Geldi" de "Yaz"ı sarı ya da kızıl renkte yazsaydınız ya da YAZ harflerinin içine Yaz'ı temsil eden görseller yerleştirseydiniz de olurdu.Güneşi biraz daha güneş gibi yapsaydınız , mesela biraz daha güneş rengi ve etrafına hafif, saçılan sarı ışınlar.
"Yaz Geldiiiiiiiii!" gibi de yapabilirdiniz, ozaman bayanın böyle bağırdığı daha bir netlik kazanırdı.

Fontlardaki kontürleri biraz daha kısabilirsiniz, hatta kıssanız daha iyi olur.
Yaz'ı en iyi temsil eden renkler bence kızıl ve sarıdır, çalışmada bu renkler hakim tutulursa kompozisyon daha bir bütünlük kazanır fikrimce.
Sarı zeminde kırmızı font rengi pek gitmemiş bence.Daha ayırıcı bir renk olabilirdi.
Sonra ortadaki bilgi sıralaması şöyle olsa daha iyi olurdu.

Çağlayan Belediyesi
2008-2009
Ulusal Yaz Şenlikleri.

Akış böyle daha düzgün oldu sanırım :)

Hem o zaman vurguyu , yarışmayı düzenleyen Belediyemize vermiş oluruduk.
Zaten bu tür organizasyonlarda, organizasyon sahibi organizasyonundan çok kendisinin reklamını yapma , kendisini ön plana çıkarma hedefindedir.

Ozaman sıralamamızı böyle yaparak vurguyu Belediyemize yani organizasyon sahibine vermiş olurduk.

Ödüllü yarışmalar yazmışsınız afişte.
Afişe bakan bu yarışmaların ne olduğunu da aynı afişe bakarak öğrenmek istemez mi?
Neticede bu bir düğün davetiyesi değil, hatır gönül olayı yok, kimse kimseyi tanımıyor, ve kişi belki bu afişe bakarak belediyenin organizasyonuna katılma ya da katılmama durumunu değerlendirecek o an.Belediyenin isteği ise tüm halkın katılımı mutlaka.O halde üzerinde bu yarışma bilgileri de kısa da olsa yer almalı.
Afişte şenlik tarihi var, mekan da belirtilmiş, iyi hoş, peki saat kaçta başlayacak bu şenlik?
Nasıl gidilecek bu parka, yaya mı yoksa belediyenin tahsis ettiği bir toplu taşıma aracı ile mi?
Toplu taşıma aracıyla gidilecekse bu araç saat kaçta nereden kalkacak?
Son olarak bu organizasyonun hiç sponsoru yokmu?Peki yok diyelim.
Varsa en aşağıya logoları ya da onları ne temsil ediyorsa , bunlar düzgün bir şekilde eklenmeli.

Genel itibariyle hoş olmuş.
Eksiklerimizi kapatırsak daha güzel olabilir.

sistematik

Üye
Tepki
2
hayır hocam int.bulup ekledim.( Danışman)

hakan hocam; çalışma için yine gzl açıklamanızı esirgemediniz :) öncelikle sağolun.
hayır eski bir çalışma değil bugün yaptım ve değerlendirmenize sundum. böyle bir çalışma işi bana gelecek olduğundan önceden sizlerin bilgilerinizi almak istedim.tekrar üzerinde noksanları çalışacağım...
saygılar

Yukarı Alt