b3krkdk
Üye
- Tepki
- 91
Benle birlikte 2 arkadaşımında hayali olan ve çok yakın zamanda kurmak için ciddi adımlar atacağımız firmanın logo tasarımı ile ilgili daha önce bir konu açmıştım. Yapılan o logo tasarımındaki amblem sabit tutularak firmanın ismindeki değişiklikten ötürü (akıldan kalıcılığını arttırmak ve türkçe olmasını istediğimiz için) yeni bir logotype tasarımı yaptım. Bunu sizlere sunuyorum. Eleştirileri ve önerilerinize göre küçük değişiklikler ile çok daha iyi bir logo tasarımı olacağını düşündüğüm için sizden yorumlarınızı bekliyorum.
LOGO İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE AÇILAN KONUYA GİTMEK İÇİN... Tıklayınız
Amblemin anlamı ile ilgili bilgi ve açıklamaları diğer konu da yapmıştım, eğer isterseniz o konu içinden de logonun gelişimini takip edebilirsiniz.
NOT: Logonun tasarım aşamalarını görebilmek adına tasarımın sunumlarını mesaj olarak o konunun içine de atmıştım fakat yorum gelmeyince ayrı bir konu olarak açmak istedim.
LOGO İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE AÇILAN KONUYA GİTMEK İÇİN... Tıklayınız
Amblemin anlamı ile ilgili bilgi ve açıklamaları diğer konu da yapmıştım, eğer isterseniz o konu içinden de logonun gelişimini takip edebilirsiniz.
NOT: Logonun tasarım aşamalarını görebilmek adına tasarımın sunumlarını mesaj olarak o konunun içine de atmıştım fakat yorum gelmeyince ayrı bir konu olarak açmak istedim.
Saygılarımla...
Ebubekir KADAK
Ebubekir KADAK
Dosyalar
-
97,2 KB Okunma: 61
-
97,7 KB Okunma: 56
-
42 KB Okunma: 52
-
38,6 KB Okunma: 50