yazıyı nokta nokta yapmak

Ekos

Üye
Tepki
0
indesignde yazdığım bir yazıyı nasıl nokta nokta yazabilirm veya yazdıktan sonra kolayca nokta nokta yapabilir miyim yazı çok olduğu için bildiğiniz kolay bir yol var mı acaba???

savasg

Üye
Tepki
0
nokta nokta yapmaktan kastınız nedir resimli bir örnek ekleyebilirseniz. yardımcı olmaya calışalım..

bora_826

Üye
Tepki
0
yazıyı convertlemek istiyosanız sanırsam type dan create outlines olması lazım yazıyı seçip buna tıklayın

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Merhabalar yazıyı nokta nokta hale getiren bi indizayn özelliği yoktur örneğinizi göremedim.
Ama kastınızı anlayabildiysem eğer nokta nokta görünen yazı tiplerini kullanmanızı öneririm. Yayın evlerinin çocuklar için olan kitaplarda kullandığı fontlar gibi.

Bunun dışında pratik bir yol olması pek muhtemel değil başka bi programdan yardım almadan.
İşte yazıya stroke vermek onu nokta nokta yapmak. Dolgu rengini none yapmak belki olabilir
Ya da üstünden stroke geçirip ona nokta nokta efekti vermek de pek akıl karı değil açıkcası
Yada bir texture, nokta noktalı bi zemin kullanıp yazıyı konvertleyip onun içine past into yapmak?

GürhanErkal

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
43
Derse lüzum yok font sitelerinde bu tarzda bi dünya ücretsiz font var. Bence onları deneyin.

Tepki
67
Dostum bana kalırsa önce yazıyı convertle, daha sonra başka bir çizim programında bir sürü nokta yap, bu noktaları eps, ai formatında expotrtla tekrar indisegna importla sanırım o şekilde halledebilirsin. Çünkü indesignda yazıyı convertleyince yazı içine resim atabiliyorsun.

Kolay gelsin.

kadiror

Üye
Tepki
0
@Murat Güleryazıyı indesign de convertleyip ( ctrl+shift+o ) indesign stroke seçeneklerinden herhangi birini kullanabilirisn. Hemde gap color ile de oynayıp çok güzel tasarımlar oluşturabilirsin. Bu bir indesign mucizesi

Yukarı Alt