Yeni Çalışmam "İpod Klasik" Çizim-Tanıtım(Max-Vray-PS)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Bugün benim İpodu elime aldım ve ona bakarak çizmeye çalıştım.
Ekran kaplamasını PS de yaptım.
Yine sıfırdan bir reklam, seviyorum bu işi kahretsin :)
Ortalama benzetebildim.
Type: Max-Vray PS
Render:0h 20m 44s
Işık:Ç.A

Ekran:
Wire:
Final:

danisman

Consultant
Tepki
30
Merhaba Hakan Bey;

Güzel olmuş beğendim, hani bir söz vardır "bundan iyisi, Şam'da kayısı" arka fon çok koyu bir bordo veya siyah olsaydı ürünlerin ayrıntıları çok daha ortaya çıkar mıydı? Bu haliyle de güzel olmuş, burada arka fondan ziyade kompozisyon ve yansımalar önemli elbette ve bunu kıstas olarak aldığımızda, iş başarılı ve hoş, ellerinize sağlık...

İyi çalışmlar...

Saygılar...

Buse Türüdü

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
103
Katılıyorum.. Gerçekten çok güzel bir iş çıkarmışsınız.Ellerinize sağlık Hakan Bey

Betty_59

Üye
Tepki
0
Gerçekten muhteşem olmuşş..bn daha yumuşak çizgilerii severimm yani ıpot un uçlarıı daha ovall olsa birazdaha sempatik olabilir diye düşünuormm..ne de olsaa hayatımızın vazgeçilmez parçalrından biri(gibi)...
ve mesela en çok hayal ettim şey ıpot u elne alınca yanlardan ön ekrana ek kekran çıkıp kojaman bir ekranı olan ıpot a dönüşse..:D
ellerinez sağlık he ynden süper....

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Arka fon çok koyu bir bordo veya siyah olsaydı ürünlerin ayrıntıları çok daha ortaya çıkar mıydı?
Öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim sayın Danışman.
Sorunuza nazır cevap verme hakkım doğmuş , hemen cevap verelim:

Koyu bordoyu bilmiyorum, düşünmeliyim ayrıca,yalnız siyah arka plan verseydim ürün ön plana çıkarmıydı hayır çıkmazdı, zira sadece ön kaplamada beyaz materyalim var, ürünlerin diğer tüm kısmı metal kaplama,ayrıca turn halkası da gri, dolayısıyla siyah bir arka fon aksine ürünü daha çok boğardı ve odaklanma ürünün tamamında değil fakat yalnızca ön beyaz kısımda yoğunlaşırdı.Bu da algılamada açık bir kopukluk yaratırdı.
Bu tür metal yoğunluklu sahnelerde maksimum açık renkli zeminler kullanılmalı diye düşünüyorum.
Çalışmada ufak tefek hatalarım var tabiki yalnız yapamadığımdan değil yapmadığımdan kaynaklanıyor.Umarım ileride bu tür kötü huyları terkederiz ve en iyisi için çalışırız.

Dilek Hanım , Buse Hanım , Sayın Betty_59 sizlere de yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Dilek hanım böyle ilginç, ışıklı parlak şeyleri çok sevdiğinizi biliyorum, umarım yakında siz de başlarsınız.

Buse Hanım ileride sizleri de güzel, etkileyici çalışmalarla görmek isteriz .

Betty_59
İpodu Bilerek fazla yuvarlamadım zira benim İpod sizin de dediğiniz gibi çok oval ve dik koysam böyle durmaz düşer, bir anlık karardı, o anki ruh hali işte.Bu arada enteresan bir isteğiniz varmış doğrusu.Umarım ileride sizin için böyle bir ürün çıkar.

Tepki
0
Bence sız tam bır sanatcı edasıyla terzı mısalı ıslemıssınz gercekten cok takdır ederım.

Tepki
31
gerçekten çizim güzel kompozisyon daha güzel daha ne olsun hakan bey
tebrikler başarılı bir çalışma

hakan bey arka fonu borda yada siyah koyar mı? bence koymazzz
çünkü burdaki renkler onun renkleri:)

GÜNEL AYVACI

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
7
Her yönüyle çok başarılı buldum. Kaplama max te yapılsaydı daha kolay olurdu, zoru seçmişsiniz:)

Benim çalışmalarda imzalara takıntım var. İmza konusunu ders olarak gördük çünkü.
Diagonal imza risklidir. Küçük oluşu çok iyi, çünkü ön plana geçmemesi gerek imzanın.
İmza yapılan çalışma kadar önem taşır. İmzanın çalışmadaki konumu, boyutu, biçimi
kişinin karakterini aynen yansıtır. İmzalara bakıp karakter yorumları çok rahatlıkla yapılabilir.
Yatay veya dikey olsa daha estetik, daha profesyonel olurdu.
Affınıza sığınarak yazdım....

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Yorumunuz için teşekkürler Dilek Hanım, ben henüz amatörüm ,bu işte usta maxcılar var ve o yaşlı dinazorlardan biri olmak isterim ileride.

Yorumunuz için teşekkürler Fatih Bey.Haklısınız, zaten normalde de beyazı çok severim.
Bana saflığı , temizliği, dürüstlüğü , huzuru anımsattığı için.

Yorumunuz için teşekkür ederim Günel Hanım.
Kaplama max te yapılsaydı daha kolay olurdu, zoru seçmişsiniz:)
Neden bu kadar emin yazdınız?
Yalnız bu kaplamayı PS de yapmak benim için çok çok basit bir iş :)
Teşekkürler tekrar.

İmzanın çalışmadaki konumu, boyutu, biçimi
kişinin karakterini aynen yansıtır
Yatay veya dikey olsa daha estetik, daha profesyonel olurdu.

Yukarı Alt