Arka fon çok koyu bir bordo veya siyah olsaydı ürünlerin ayrıntıları çok daha ortaya çıkar mıydı?
Öncelikle Yorumunuz için teşekkür ederim sayın Danışman.
Sorunuza nazır cevap verme hakkım doğmuş , hemen cevap verelim:
Koyu bordoyu bilmiyorum, düşünmeliyim ayrıca,yalnız siyah arka plan verseydim ürün ön plana çıkarmıydı hayır çıkmazdı, zira sadece ön kaplamada beyaz materyalim var, ürünlerin diğer tüm kısmı metal kaplama,ayrıca turn halkası da gri, dolayısıyla siyah bir arka fon aksine ürünü daha çok boğardı ve odaklanma ürünün tamamında değil fakat yalnızca ön beyaz kısımda yoğunlaşırdı.Bu da algılamada açık bir kopukluk yaratırdı.
Bu tür metal yoğunluklu sahnelerde maksimum açık renkli zeminler kullanılmalı diye düşünüyorum.
Çalışmada ufak tefek hatalarım var tabiki yalnız yapamadığımdan değil yapmadığımdan kaynaklanıyor.Umarım ileride bu tür kötü huyları terkederiz ve en iyisi için çalışırız.
Dilek Hanım , Buse Hanım , Sayın Betty_59 sizlere de yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Dilek hanım böyle ilginç, ışıklı parlak şeyleri çok sevdiğinizi biliyorum, umarım yakında siz de başlarsınız.
Buse Hanım ileride sizleri de güzel, etkileyici çalışmalarla görmek isteriz .
Betty_59
İpodu Bilerek fazla yuvarlamadım zira benim İpod sizin de dediğiniz gibi çok oval ve dik koysam böyle durmaz düşer, bir anlık karardı, o anki ruh hali işte.Bu arada enteresan bir isteğiniz varmış doğrusu.Umarım ileride sizin için böyle bir ürün çıkar.