yeni yıl Tebrik kartı

Tepki
7

arkadaşlar alt zemın calısması bana aıt degıl sadece ısı musterıye begendırebılırmıyım onu ogrenmek ıstedım yanlıs anlasılmasın

Tepki
25
bence zemin olarak gayet hoş ama yazı bu zeminde kaybolmuş gibi duruyo acaba alta boşluk bırakılıp beyaz kalsa yada şekillerin renginden olsa tamamı ve adresi kısmını oraya yazsanız nasıl olur nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık... (arkadaşım matbaacı iseniz bir sorum olcak size özelden mail adresimi verebilirmiyim)

Tepki
0
Burçin hanım bu çalışmayı evet birkaç değişiklik ile beğendirebilirsiniz. Ama ne kadar etik yapılan olay tartışılır. Biz grafikerler olarak sürekli hakkımızın peşinden koşuyoruz peki ya müşterilerimiz. Bu kullandıgınız alt fon hemen hemen her sitede mevcut olan bir fon. Bu durumda müşteriniz ile başınız ağrıyabilir.

Şahsi düşüncem kendi çalışmalarınızla ortaya birşeyler çıkartmak.

Tepki
100
@Ayda Yıldız
ayda hanım yorumunuza tamamen katılıyorum.
sıfırdan bir çalışma çıkarmak her zaman için geçerli bir eylemdir.

burada arkaplan, arkaplan çıkmış tamamen önplan olmuş gibi:)
nerdeyse gözümüze sokmuşsunuz.
tabii bu çalışmanın orijinali arkaplan olmayı kabul etmeyen bir tarzda.
saygılar...

Tepki
7
Hepınıze ıyı kotu yorumlarınız ıcın tsk ederım bugun kendı yaptıgım ısı koyup sızden kendı ısım ıcın yorumlar beklıcem

hepınızın emegıne sağlık

buyuk harflerle yazmamı kımse yanlıs anlamasın alıskanlık benımkısı :d

hepınıze iyi gunler

ismail koc

Üye
Tepki
0
çok ii bir çalışma olmuş tebrikler, ama yazı ile ilgili eleştirilere bakmalısın

User4

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tepki
39
Bence bu bir çalışma değil sadece yazı yazılmış, ne kadar basite indirgiyosunuz bu işleri yaa, kızmamak elde değil. Böyle olunca kurunun yanında yaş yanıyor. İnsanlar artık grafikerlik mesleğine ayağa düşmüş gözüyle bakıyo, ve piyasayı öyle düşürdülerki neredeyse asgari ücretle çalıştırmayı teklif edicekler. Biraz daha emek lütfen, eğer yaratıcılık ve yeteneğiniz yoksa sizi bu sektörden uzak durmaya davet ediyorum!..

Yukarı Alt