Yetiştirilmek Üzere Matbaa Bölümü mezunu Grafiker-İstanbul

Durum
Konu kapatılmıştır.

sein

Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Marmara Üniversitesi Matbaa Öğretmenliği 2009 yılı mezunuyum. Mayıs 2010'da askerlik görevimi tamamladım ve kısa süre dokuma ve karton etiket üretimi yapan bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalıştım(Kısa iş tanımı: İşin siparişinin alınmasından ürünün sevkiyatı hatta faturalandırılmasına kadar olan süreçte işin takibi ve müşteri beklentilerinin üretime yansımasını sağlamak). Grafikerlik mesleğini yapmak istediğimden üniversite birikimim üzerine birkaç kurs programına da katılarak grafik tasarım yönünde kendimi geliştirmeye çalıştım ve geliştirmeye devam ediyorum. Hem deneyim sahibi olabileceğim hem kendimi geliştirebileceğim tam zamanlı çalışabileceğim bir yer arıyorum.
Grafik tasarımda ilgili programlar hakkında oldukça bilgi sahibiyim(Illustrator, Fireworks, Photoshop, In Design...gibi)
Özverili, sorumluluk bilincine sahip, farkındalığı olan, fikirlere açık, samimi, düzenli, dürüst, değişime-gelişime açık, oldukça sabırlı ve saygılı bir kişiliğe sahibim.

CV ve birkaç örnek çalışmama http://rapidshare.com/files/452917167/CV-__rnek-__alae___malar.rar linkinden download ederek ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler, iyi günler.

sein

Üye
Tepki
0
Merhabalar, işe alındığımdan ilanın geçerliliği kalmamıştır.

Teşekkürler...

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt