yolcu

SNSİZ

Üye
Tepki
1
umarım beğenirsiniz resimlerin hepsi farklı bir resimden alımıştır.

vberk

Üye
Tepki
4
Çalışma güzel olmuş; ellerine sağlık fakat ilk resimde gösterdiğin atla manipülasyonlu fotodaki at aynı değil dimi???

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@vberköncelikle teşekkür ederim yorum için oradaki atlar aynı ilk resimdeki at tamamen şahlanmış ben bayanın duruşuna uysun diye biraz daha düz durmasını sağladım ayrıca ilk resimde resim orantılı değil sanırım o yüzden aynı foto değilmiş gibi duruyor ama aynı at :D

vberk

Üye
Tepki
4
@snsiz

cevap için teşekkürler. Orantısızlıktan dolayı bölye bir soru sordum. İlk resmimde atın suratı biraz daha objektife dönük; manipülasyonda ağız ile boyun arasında ki mesafe biraz artmış... Aynı değil gibi geldi ama aynıymış.

Ellerinize sağlık :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
Merhaba sensiz;
Bunlar güzel etütler, bilgilerimize yenilerini eklememize imkan tanıyor bu tür çalışmalar.
Sizin çalışmanız da hoş fakat teknik sıkıntılarımız da yok değil.
Mesela bayanın yüzü neden bukadar aydınlık ya da bayanın yüzünde hani arka atmosferin ışığı?
Bir de böyle otobana yan değil de görsellerin karşıdan çekilmiş kareleri var ise onları yola o şekilde yerleştirmelisin, karşıdan geliyormuş gibi hani, ozaman daha gerçekçi ve daha bir yolcu olacak çalışmamız.
İyi çalışmalar.

Tepki
0
@Hakan Dağdeviren

arkadaşa katılıyorum bayanın saçlarında, giysisinde, yüzünde hafif kızıllıklar yer alırsa fon ile bütünlük daha iyi sağlanır kanaatindeyim
emeğinize sağlık

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@Hakan Dağdeviren
bahsettiğiniz konularda haklısınız ama aklımdaki fotoğrafları netten bulmam çok zor oldu hatta aklımdakini bulamadım bunlarla yapmaya çalıştım istediğimi ;)

SNSİZ

Üye
Tepki
1
@theseventhdimension
yorum için teşekkür ederim dediğiniz gibi saçlarına falan kızıllık yapmaya çalıştım ama çok hoş olmadığını düşündüğüm için yapmaktan vazgeçtim;)

Tepki
0
fon ile ufak kopukluk nedeniyle demiştim ama tabiki uygulama yapan siz olduğunuz için daha iyi biliyorsunuz tekrar emeğinize sağlık :)

Yukarı Alt