Çalışmanız güzel fakat
Emre hocama ek olarak bu yer kısmanın altındaki süslemeler çok yoğun ve sanki bozuk pixel gibi görünüyor daha sadee veya onu brush tan yaptıysanız aralıkları açarak tasarlasanız daha iyi olur.Kolaygelsin.
Selametle...
Yolda yürürken bi tabela gördüm , resmini çektim ve o tabeladaki reklamın yerine başka bir reklam koyacağım tabki benim görselim orada sonradan konmuş gibi durmayacak mockup'un layerındaki efektler onu gerçekten orada imiş gibi gösterecek..
Mockuptan kastım herhangi bir şey örnek tişört,kartvizit,antetli kağıt,dış mekan reklamvs. bunun gibi , Murat hocamın paylaştığı video ise mockup'a nasıl yerleştirme yapılır benim istediğim mockup 0'dan nasıl yapılır.
Sayın hocam öncelikle katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Fakat durumu çözemedim şöyle ki benim ekran kartım güncellemiş modelim : ASUS X1650 Series L204WT , CS5 te open gl yi açabiliyorum fakat bu sürümde böyle bi sıkıntı ile karşılaştım.Ayrıca ekran kartımın kontrol panelindeki 3d var...
Selamunaleyküm dostlar
başlıkta belirttiğim gibi performans ayarlarında >Use graphic processor> advanced settings >
burada dört tane seçenek var 3 ü aktif 1 pasif oda opengl onu nasıl aktif hale getirebiliriz ?
birde son kısımda drawing(çizim modu)mode var oda pasif durumda.
Bu...
Selamunaleyküm
dostlar html bir site yaptım fakat internetsiz ortamda çalışıyor.(Bilerek yaptım)Çalışması için de kaynak dosyaların olması lazım herşey iyi güzel bunu şöyle sunmak istiyorum
Cd ye atmak ve kaynak dosyaları gizlemek veya şifrelemek(html) yi açıcak şekilde.
Birde bu html...
Başlangıç için ne kadar abartılı olsada en azından renk uyumları var bu senin ve gelecek çalışmaların için gayet güzel bir şey önemli olan kurgulamak ve renkleri ayarlamak he tam 4/4 lük demiyorum daha çok çalışmalısın.Başarılar dilerim.
"Ayrıca bu filmin yapımı 3 yıl sürdü , büyük bir ekipman...
Çalışmanın konusu güzel fakat, renk uyumları hakkında biraz sıkıntı var yani siyah kırmızı uyumlu renkler demek istediğim siyahın kırmızı üzerindeki duruşu pek hoş olmamış. Daha iyisini yapmanız dileğiyle.Kolaygelsin.
Selametle...
Ofset kelimesi dilimize İngilizce OFF-SET kelimesinden geçmiştir. Matbaacılıkta "Boyanın kâğıttan önce kauçuk üzerine oturması" anlamında kullanılır.
Baskı teknikleri arasında en yenisi, ofset baskı tekniğidir. Bu teknik, Alois Senefelder´in 1799´da bulduğu litografik baskı (taş baskı)...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.