ALLAHIN SADIK KULU-Bediüzzaman (Afiş Çalışmalarım)

Tepki
10

BU İLK İKİ AFİŞ ORJİNAL AFİŞLER...BENİM ÇALIŞMALARIM İSE AŞAĞIDAKİLER

Tepki
0
Kusura bakmayın ama orjinal çalışmaların yanında sizin çalışmalarınız çok sönük kalıyor

Bleeding cowboy fontu çok abartlı olmuş.

Tepki
10
@Taçsız Kral

Eeee ne yapayım kardeş kimse doğuştan profesyonel olmuyor..Denemeler yanılmalar, çalışmalar düşmeler kalkmalarla oluyor..Ben de bir amtörüm benden de ancak bu kadar.. Değerlendirirken profesyonellerin çalışma kategorisine göre değil amatörlerin çalışma kategorisinden değerlendireceksin beni..BEN GRAFİKER DEĞİLİM NE ÖĞRENDİ İSEM KENDİ ÇABALARIMLA ÖĞRENDİM. KURSUNA DA GİTMEDİM, OKULUNA DA GİTMEDİM GRAFİKERLİĞİN.. Meslek dışından bir insanın çabası gayreti ile ancak bu kadar..Ama buna rağmen diyorum ki amatör biri olarak grafiker olmayan biri olarak kendimce iyi şeyler yapıyorum..Ama çoğu arkadaş direkt bizim çalışmaları PROFESYONEL KATEGORİSİNDEN DEĞERLENDİRİP İNFAZ EDİYOR ACIMASIZCA :):) Amatör çalışmalarını takdir etmek dururken profesyonel kategorisinden haşat eleştiriler alıyoruz insaf mı bu ? :):)

Yapıcı eleştirilere, teknik eleştirilere teşekkürler..

Bu arada bazı profesyonel eleştirmen grafikerler de gördüğünde çok beğendiler herkesin zevki anlayışı , algısı da farklı oluyor bu durumda :):):)

Ozgul

Üye
Tepki
57
Fonta takıldım ben de. Ayrıca "Allah" özel isim olduğu için "Allah'ın" yazılır.

İyi çalışmalar.

Tepki
2
Bazılarında dekupe hataları gözüme çarpıyor, bazılarında ise neyin nereye yerleştirilmesi konusunda sıkıntılar yaşadığınız gözüme çarpıyor. Emek verip zaman harcamışsınız, yorumları dikkate alıp daha iyi şeyler çıkartabilirsiniz. İyi çalışmalar...

Cihan1907

Üye
Tepki
0
Daha iyilerini kesinlikle yapabilirsin inanıyorum burda resim oturtmadan ziyade fontlar ababrtılı daha sade şekilde çalışsan daha güzel sonuçlar elde edebilirsin diye düşünüyorum ben.

Tepki
0
Başlangıç için ne kadar abartılı olsada en azından renk uyumları var bu senin ve gelecek çalışmaların için gayet güzel bir şey önemli olan kurgulamak ve renkleri ayarlamak he tam 4/4 lük demiyorum daha çok çalışmalısın.Başarılar dilerim.

"Ayrıca bu filmin yapımı 3 yıl sürdü , büyük bir ekipman ile beraberinde gerçek hayattaki kareler animeye çevrildi tamamen gerçek animeler böyle büyük bir çalışmanın sonucunda güzel tasarılar elde edilebilir tabiki fakat bunlar bizlerin ön kesme yerine yol bulmamıza yardımcı olan unsurlar teşke buna benzer bir çok tasarıyı ülkemizde görsek.

Selametle...

Yukarı Alt