@Arzu ULUIRMAK
ama tek harf hatası bile birçok yanlışa sebep oluyor...iyi niyetle yazılmış bir yazıya bu şekilde alaylı yaklaşım olmamalı...bazı şeyler hata kabul etmez..sizi anlayan anladı bence...diğer arkadaşında maksadı belli...ders için değil eğlence için gelmiş ama konuya dikkat etmemiş...
ya çok güzel olmuş gerçekten ...ama kalemle çok beceriksizim...ilk okul seviyesinde diyebilirim...gerçekten gıpta ile bakıyorum bu tür el becerilerine ve gördüklerim arasında en güzeli...
sizi ayakta alkışlıyorum...
bu arada bazı arkadaşlar çok agresif konuşmuş sadece birşey söylemek...
hocam
öncelikle size sonuna kadar katıldığımı söylemekle başlamak istiyorum
ben lise muhasebe mezunuyum ve sekreterlik yapıyorum ama sürekli grafikerliğe ilgi duydum ama maddi durumumdan dolayı üniversite okuyamadım...
bir reklam firmasına girene kadar bu benim için bir hayal diye düşündüm...
benimde bildiğim konu tel.proğramları...sorununuz olunca bende elimden geldiğince size yardımcı olmak isteriim
istediğiniz proğram yada ne olursa ben buradayım artık...
not...
kusura bakmayın konuma uygun başlık bulamadım... eğer varsa ilgili yere taşınmasını rıca ederim..
daha önce başka sitelere baktım...kendimi eğitmek adına...ama çok faydalısını bulamadım..bu forum çok faydalı bilgiler içeriyor..ve ben grafiker olmak istiyorum ve bu isteğimde sitede üye olan NİHAT ÇINAR ın çok büyük etkisi var...onun alt kadrosunda çalıştım..ve gerçekten onun sayesinde bunun...
çok güzel bir çalışma olmuş...teknikleri pek fazla bilmem ve kurs öğrencisiyim ama umarım bende grafiker olurum ve bende konulara bakmak yerine konu açarım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.