Arama sonuçları

1. selda yıldırım

photoshop'ta hazırladığım fotoğraf

mause hakimiyeti resimde zordur(en azından benim için) emeğine sağlık
  2. selda yıldırım

logo mu istiyorsunuz? buyrun milyonlarca...

ben aslansüt yoğurtlarının logosunu arıyorum mevcut mu acaba
  3. selda yıldırım

Sonsuz Aşk

@Arzu ULUIRMAK ama tek harf hatası bile birçok yanlışa sebep oluyor...iyi niyetle yazılmış bir yazıya bu şekilde alaylı yaklaşım olmamalı...bazı şeyler hata kabul etmez..sizi anlayan anladı bence...diğer arkadaşında maksadı belli...ders için değil eğlence için gelmiş ama konuya dikkat etmemiş...
  4. selda yıldırım

Sonsuz Aşk

ya çok güzel olmuş gerçekten ...ama kalemle çok beceriksizim...ilk okul seviyesinde diyebilirim...gerçekten gıpta ile bakıyorum bu tür el becerilerine ve gördüklerim arasında en güzeli... sizi ayakta alkışlıyorum... bu arada bazı arkadaşlar çok agresif konuşmuş sadece birşey söylemek...
  5. selda yıldırım

Letter Head Fonts

süper..ama photoshopa font nereden yükleniyordu(hangi dosyaya atılıyordu?)
  6. selda yıldırım

Vektörel Türkiye Haritası

teşekkürler emeğine sağlık
  7. selda yıldırım

Grafikerlikte usta çırak ilişkisi nasıl olmalı, alaylı mektepli ilişkisi nasıl olmalı

hocam öncelikle size sonuna kadar katıldığımı söylemekle başlamak istiyorum ben lise muhasebe mezunuyum ve sekreterlik yapıyorum ama sürekli grafikerliğe ilgi duydum ama maddi durumumdan dolayı üniversite okuyamadım... bir reklam firmasına girene kadar bu benim için bir hayal diye düşündüm...
  8. selda yıldırım

merhaba ben selda

@Ömer YILDIZ teşekkürler...
  9. selda yıldırım

cep tel soru ve sorunlarınız?elimden geleni yaparım

@Buse Türüdü benimde bildiğim konu bu:) bu arada ilgili konuya taşıyan yöneticiye teşekkürler...
  10. selda yıldırım

merhaba ben selda

@Serkan Baysal teşekkürler
  11. selda yıldırım

cep tel soru ve sorunlarınız?elimden geleni yaparım

benimde bildiğim konu tel.proğramları...sorununuz olunca bende elimden geldiğince size yardımcı olmak isteriim istediğiniz proğram yada ne olursa ben buradayım artık... not... kusura bakmayın konuma uygun başlık bulamadım... eğer varsa ilgili yere taşınmasını rıca ederim..
  12. selda yıldırım

merhaba ben selda

@Süleyman Köklü teşekkürler....sorunlarım oldukça konu açarım...ilginiz için teşekkürler...
  13. selda yıldırım

merhaba ben selda

@Burak Hüseyin teşekkürler...herkes size hocam diyor...kaç senedir bu işi yapıyorsunuz?
  14. selda yıldırım

merhaba ben selda

@Fatih Coşkun hoşbulduk @Buse Türüdü teşekkürler @Emine Şahin hoşbulduk teşekkürler @Sait SANCAK teşekkürler..hoşbulduk
  15. selda yıldırım

merhaba ben selda

daha önce başka sitelere baktım...kendimi eğitmek adına...ama çok faydalısını bulamadım..bu forum çok faydalı bilgiler içeriyor..ve ben grafiker olmak istiyorum ve bu isteğimde sitede üye olan NİHAT ÇINAR ın çok büyük etkisi var...onun alt kadrosunda çalıştım..ve gerçekten onun sayesinde bunun...
  16. selda yıldırım

FOTOĞRAF ve GRAFİKER

süper anlatım...ben daha çok yeniyim..çırak denemiyecek kadar yeni... umarım kendi çabalarımla öğrenebilirim...sadece photoshop kursuna gidiyorum...
  17. selda yıldırım

Matbaacılıkta Bilinmesi Gerekenler..

herşey için yeniyim...yararlı paylaşımlarınız için teşekkürler
  18. selda yıldırım

Son tasarıma adım adım nasıl ulaşıldı?

çok güzel bir çalışma olmuş...teknikleri pek fazla bilmem ve kurs öğrencisiyim ama umarım bende grafiker olurum ve bende konulara bakmak yerine konu açarım...
  19. selda yıldırım

Nakış desenleri binlerce

teşekkürler...
  20. selda yıldırım

ArtCity - Design Vector Patterns Vectors

teşekkürler
Yukarı Alt