öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. yeni olduğun belli. ben de 6 aylık grafikerim ben tecrübeli sayılmam ama tavsiyem bir logo çalışması yaptığsan bu logoyu beyaz bir sayfanın üzerine koymandır. bir de çok renkli olmuş logolar. tam bir logo çalışması olmuş diyemicem. ama biraz daha logo...
ordaki iki mahluk(:D) aslında orada o logoyu bir font ve basit bir shapeden ayıran bir belirteç diyebiriz. nasıl apple şirketinin basit bir elma logosu varsa o logoyu bir standart elmadan ayıran şey başındaki ısırıktır. bunun gibi birçok şirket logosu bulunmakta. evet kullandığım o iki şekiller...
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra sizlerle yeniden bir arada olmak çok güzel. Buyrun yeni logom. Her türlü çalışmamın altında artık bu logoyu kullanıcam o yüzden yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum
doğru hesapladıysam 1,3 megapiksel bir kamerayla çekmessin resimlerini. bu değere böyle resimler çekmesi inanılmaz zor olmasa da çok başarılı:clap2:
9F7D27BB-0EA3-745D-9CF8-6402DAD3DD47
1.03.01
tüm bilim dünyasının kabullenmiş olduğu bir şey zaten KURAN zaten arkadaşlar. bze verilen bu beynibu buyuk nımetinin değerini bilelim
9F7D27BB-0EA3-745D-9CF8-6402DAD3DD47
1.03.01
çok güzel olmuş bu arada benim yeni yaptığım logomada bakarsın umarım abi bu çalışmandaki font neydi
bir de broşür hazırladıktan sonra onu nasıl 3boyutlu 3 sayfa haline getiriyoruz
ÖZEL mesaj atarsan memnunıyet duyarım
başarılar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.