Arama sonuçları

1. tscakir

ihs4N GraphiC

öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım. yeni olduğun belli. ben de 6 aylık grafikerim ben tecrübeli sayılmam ama tavsiyem bir logo çalışması yaptığsan bu logoyu beyaz bir sayfanın üzerine koymandır. bir de çok renkli olmuş logolar. tam bir logo çalışması olmuş diyemicem. ama biraz daha logo...
  2. tscakir

Tsc graphıc

ordaki iki mahluk(:D) aslında orada o logoyu bir font ve basit bir shapeden ayıran bir belirteç diyebiriz. nasıl apple şirketinin basit bir elma logosu varsa o logoyu bir standart elmadan ayıran şey başındaki ısırıktır. bunun gibi birçok şirket logosu bulunmakta. evet kullandığım o iki şekiller...
  3. tscakir

Tsc graphıc

arkadaşlar hiç yorum yok mu?
  4. tscakir

Tsc graphıc

şimdi farkettim çalışmanın backgroundunu transparent yaparken bazı taşlamalar filan olmuş onları artık görmezden gelirsiniz.:D
  5. tscakir

Tsc graphıc

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra sizlerle yeniden bir arada olmak çok güzel. Buyrun yeni logom. Her türlü çalışmamın altında artık bu logoyu kullanıcam o yüzden yorumlarınızı en kısa sürede bekliyorum
  6. tscakir

bu amatör fotoğraflarda meciden =D

doğru hesapladıysam 1,3 megapiksel bir kamerayla çekmessin resimlerini. bu değere böyle resimler çekmesi inanılmaz zor olmasa da çok başarılı:clap2: 9F7D27BB-0EA3-745D-9CF8-6402DAD3DD47 1.03.01
  7. tscakir

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

yaş 14 bitti 15den 1 ay aldım gerçekten lise 1e geçtim 9F7D27BB-0EA3-745D-9CF8-6402DAD3DD47 1.03.01
  8. tscakir

Daha iyi hafızaya sahip olmanın yolları

tüm bilim dünyasının kabullenmiş olduğu bir şey zaten KURAN zaten arkadaşlar. bze verilen bu beynibu buyuk nımetinin değerini bilelim 9F7D27BB-0EA3-745D-9CF8-6402DAD3DD47 1.03.01
  9. tscakir

İmza çalışmam

çok güzel olmuş
  10. tscakir

Kitap Aralığı Çalışmam

yorumlarınızı bekliyorum...
  11. tscakir

Acil Font İstek

denedim ama olmadı
  12. tscakir

Acil Font İstek

Arkadaşlar umarım bana yardım edersiniz G-O harflerinin fontunu bilen var mı acaba??
  13. tscakir

Teknomouse-İlk Logo Çalışmam

bir eloktronik sitesini logosu aslında apar topar olduğu için sonuna .net uzantısını eklemeyi unuttum da ondan anlaması biraz zor
  14. tscakir

Dj template (PSD)

çok güzel olmuş bu arada benim yeni yaptığım logomada bakarsın umarım abi bu çalışmandaki font neydi bir de broşür hazırladıktan sonra onu nasıl 3boyutlu 3 sayfa haline getiriyoruz ÖZEL mesaj atarsan memnunıyet duyarım başarılar
  15. tscakir

çok çok teşekkürler:clap2: umarım daha çok yorum gelir
  16. tscakir

hiç mesaj atan yok mu hasan abi sen de mi yapma ya
  17. tscakir

Bir arkadaşıma hazırladığım logo-signature karışımı bir çalışmam yorumlarınızı bekliyorum bazı eksiklikleri var biliyorum...
  18. tscakir

Silver Kartvizit Tasarımı

sağolasın:D
  19. tscakir

Silver Kartvizit Tasarımı

abı bu arkada kullandıgın textureın bı ısmı var mı ya da katagorısı
  20. tscakir

eşime yaptığım bir logo tasarımları

ben ilk çalılşmanızı daha başarılı buldum
Yukarı Alt