Arama sonuçları

1. C

Yetiştirilmek üzere Grafik Tasarımcısı / İST.

Can YALÇIN, 1990 Doğumluyum 4 Yıllık Tecrübem bulunmaktadır. Bu dönem içerisinde meslek hayatıma daha çok etiket baskı atölyelerine logo tasarımları, dizgi işlemleri, süblimasyon,serigrafi baskı,dijital baskı gibi Reklamcılığın üretim kısmını öğrenerek başladım. Daha sonra, işin...
  2. C

Dergi Kapak Tasarımı

Yorumlarınız Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Yararlı oldu benim adıma şuan daha iyi tasarımlar ortaya çıkarıyorum. Zamanla paylaşmaya çalışacağım.
  3. C

İlanım Günceldir.
  4. C

cmr ajans logoları

Emeğinize sağlık benim gözüme çarpan ufak hatalar var yanlış anlaşılmasın bende bu işte yeniyim ama sadece belirtmek isterim yarar sağlaması açısından, Her 3 logoda da CMR 2 şer defa yazılmış cmr cmr ajans gibi duruyor, 1. tasarımınız bana tanıdık geldi ismini hatırlayamadığım bi logoya...
  5. C

Bu işte En İyisi mi Olmak İstiyorsun?

Tebrik ederim, mesleğinize sadık kalarak o zorlukların üstesinden gelmişsiniz, bende benzer durumlardayım tam ders çıkarılacak bi kesit olmuş teşekkürler
  6. C

Grafiker Aranıyor

Kendime ait CV tarafınıza mail atılmıştır
  7. C

İlanım Günceldir
  8. C

Kurumsal Kimlik - Allright

Ellerinize sağlık çok başarılı bi çalışma olmuş umarım zamanla biz yeni başlayanlar da bunları yaparız.
  9. C

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

Çok iyi düşünülmüş bir uygulama teşekkürler, cannac90 -- Can YALÇIN
  10. C

İsmim Can YALÇIN, 1990 Doğumluyum 4 Yıllık Tecrübem bulunmaktadır. Bu dönem içerisinde meslek hayatıma daha çok etiket baskı atölyelerine logo tasarımları, film dizgi işlemleri, süblimasyon,serigrafi baskı,dijital baskı gibi Reklamcılığın üretim kısmını öğrenerek başladım. Artık reklam...
  11. C

Dergi Kapak Tasarımı

İlk dergi kapak tasarımımdır. Yorumlarınız benim için büyük anlam ifade eder. Teşekkürler.
  12. C

Yetiştirilmek üzere Grafik Tasarımcısı

Ajans bünyesinde yetiştirilmek üzere iş arıyorum. Gerekli bilgilerime CV den ulaşabilirsiniz.
  13. C

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Çok faydalı bilgiler yeni başlayanlar için emeğinize sağlık teşekkürler
  14. C

Beklenen Eğitim Setimiz- Bilişim Temelleri Eğitim Seti Canlı Video -Türkiyede İlk

Bu muhteşem eğitim seti için emeği geçen herkese teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık...
  15. C

Fontlar Arşivi (Sürekli Güncellenecek)

Teşekkürler fontlar çok güzelmiş...
Yukarı Alt