Dergi Kapak Tasarımı

Tepki
0
İlk dergi kapak tasarımımdır. Yorumlarınız benim için büyük anlam ifade eder.

Teşekkürler.

cyldrm

Üye
Tepki
0
Size tavsiyem bir dergi kapağını alın ve bakın...
Bir dünya yorumdan daha iyidir, analiz etmek

Tepki
74
Merhaba Can Bey,

Sırf eleştirmiş olmak için sormuyorum ama İmirzalıoğlu'nun fotoğrafının en az yüzde 15 yatay esnetme yapmanızın nedeni ne olabilir acaba? Aslında pekala yeriniz de var sanıyorum. Ayrıca sağ taraftaki dişi başlıkların okunması biraz zorlaştırılmış. Genel yayın yönetmeniniz böyle istediyse bir diyeceğim yok, ama bazen grafiker bildiğinde diretmeli. Yaptığınız işin selameti için çoğu zaman bu gerekli. Kurum içinde genel yayın yönetmeni elbetteki herşeye maydanoz olacaktır. Ama grafiker kendi mesleki namusunu da koruyabilmeli. Hatta bazen yönetmenle savaşmalı da.
Ama tabii ki bu biraz da hiyerarşi meselesi diyeceksiniz belki de.
Bunu anlayabilirim, nihayet bir yere kadar. Gerisi ekmek kapısı.

Çalışmalarınızda başarılar dileğiyle.
Tuncer ÖZKAN

CemilAL

Üye
Tepki
25
Üsttekinin tıpkısının aynısı ve "Özel sayı" pek yakışmamış oraya. Sanki yanlışlıkla oraya gelmiş gidemiyormuş gibi bir havası var. Ayrıca sağ taraftaki resimlerin kesik olması çok garip durmuş. Kesik olan yerleri kenarlara köşelere getirmelisiniz. Kesik resim ortada durmamalı. Ve tekrar değiniyorum ben de, fotoğrafları sündürmemelisiniz.! :D

aldgrf

Üye
Tepki
5
Özel sayı yazı süs pilyajını altında kalacak sırt bölümünden 7 mm içerde kırım süs pilyajı geleceğinden
orada hic şık durmayacak. Kesim ve Pilyaj yerlerine dikkat etmelisin

Tepki
0
Yorumlarınız Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Yararlı oldu benim adıma şuan daha iyi tasarımlar ortaya çıkarıyorum. Zamanla paylaşmaya çalışacağım.

Yukarı Alt