Arama sonuçları

1. Heretix

Logo ve Banner Çalışmalarım

@Kerim Öksüz Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Yanlız genelde logoları sadece internet sitesinde kullanmak üzere tasarlıyorum ( tabi arzuya göre değişebilir) . Müşterilerimden gelen istekler ve kendi kafamda tasarladığım bir fikri özgürce baskı vb. şeyler düşünmeden tasarlıyorum. Elbette...
  2. Heretix

Oyunfun.net Logo (Yarışma Sonucu)

Gayet güzel ve hoş bir logo olmuş. Web 2.0 tarzında olmasıda ayrı bir tarz katmış :)
  3. Heretix

Hosting Logo Çalışmam

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet haklısınız daha estetik çizmeye çalışmalıyım.S SAYIN Erkan_Nehir evet hatamın farkındayım . Bold yazma gibi bir alışkanlığım var malesef. Ama dikkat etmeye çalışıyorum. İyi forumlar herkese :)
  4. Heretix

photoshopta yaptığım eski bir çalışmam

Evet bende hatırlıyorum böyle bir çalışmam olduğunu :) Photoshop derslerinin az çok faydası olmuştu üzerimde :) Güzel bir çalışma :) Edit: Buda benim yaptığım bişeydi :D
  5. Heretix

Maskot Çalışmam

Kendime tasarladığım maskot çalışmam. Fazla özendiğim bir çalışma değil . Ama yorumlara açığım.
  6. Heretix

Tsc graphıc

demek ki maskotları emekli yapıyoruz diyince bende yanlış anladım kusuruma bakma :) Evet tavsiyeleri benimsersen çok iyi bir çalışma olacaktır. İyi çalışmalar , iyi forumlar :)
  7. Heretix

Tsc graphıc

@tscakir Anlayamadım ? Ne ima etmeye çalışıyorsunuz ?
  8. Heretix

Mehaba grafikerler.org :)

Hoşbulduk :)
  9. Heretix

Mehaba grafikerler.org :)

Öncelikle kendimi takdim edeyim ; İsmim Çağatay Yılmazoğlu , yaşım 22 . Sakaryalıyım. Yılmazoğlu Dizayn Firmasının Müdürüyüm. (Yer sağlayıcılığı belgemiz mevcuttur) 4 Senedir ''Profesyonel'' olarak Photoshop , Dreamweaver ve İmageReady kullanıyorum . 1 senedirde amatör olarak İllustrator ve...
  10. Heretix

Tsc graphıc

Üstüme nekadar vazife bilmiyorum ama TSC yazısı gayet estetik durmuş ancak t ve c altındaki maskotlar ve arkaplandaki vektör sanki kaba tabirle ''curcuna'' olmuş sanırım. Onları düzeltebilirsen birde tsc yazısının gradienti gayet hoş içeriye açık kırmızıyla İnner Glow verip opacity i 50...
  11. Heretix

Hosting Logo Çalışmam

Terazi Hosting adlı firmaya yaptığım logo çalışması :) Yorumlara açığım...
  12. Heretix

Yukarıda belirtilen tasarımlar şahsım adına telif hakları mevcut olup , izinsiz alıntı yapılması yasaklanmıştır.
  13. Heretix

Öncelikle arkadaşlar Photoshop ile 4 senelik bir geçmişim olduğumu belirtmek isterim. Yalnız Adobe İllustrator ' e yeni başladığımı da dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim :) Yılmazoğlu Bilişim Yılmazoğlu Design Logo Yılmazoğlu Design Banner Yılmazoğlu Design Facebook Site...
Yukarı Alt