Logo ve Banner Çalışmalarım

Heretix

Üye
Tepki
0
Öncelikle arkadaşlar Photoshop ile 4 senelik bir geçmişim olduğumu belirtmek isterim. Yalnız Adobe İllustrator ' e yeni başladığımı da dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim :)

Yılmazoğlu Bilişim

Yılmazoğlu Design Logo

Yılmazoğlu Design Banner

Yılmazoğlu Design Facebook Site İmage

Waterheal Banner ve Logo

OyunPaylaş Banner

CSMEKANI Banner

Electronic Cyber Gamers Logo

Game Hell Maskot ve Logo

İyi kötü her yoruma açığım. :):):)

Heretix

Üye
Tepki
0
Yukarıda belirtilen tasarımlar şahsım adına telif hakları mevcut olup , izinsiz alıntı yapılması yasaklanmıştır.

BYProLiGht

Üye
Tepki
0
CsMekanı İçin Yaptığınız Çalışma Benim Görüşümle Güzel Olmuş Fakat Diğerlerinin Biraz Daha Üstüne Gitmen Gerekir Bence ;)

Kerim ÖKSÜZ

Altın Üye
Altın Üye
Tepki
19
@Heretix

Rahat olunuz bu bir makale değildir ki bir paragrafı kopyalanıp yapıştırılsın. Şayet çalışmalarınız için böyle bir kaygınız varsa bu tür mecralarda paylaşmazsınız olur biter.

Gelelim çalışmalara. logo konusunda örnekleri incelemenizi tavsiye ederim. yaptığınız logoların her alanda baskı konusunda sıkıntı çıkarmaması gerek. Çalışmalarınızda fazlaca detay, renk ve efekt var bunlar logonuzun uygulanabilirliğini kısıtlayacaktır. Sadelik logoda vazgeçilmeziniz olmalı.

Kolay gelsin.

Heretix

Üye
Tepki
0
@Kerim Öksüz

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Yanlız genelde logoları sadece internet sitesinde kullanmak üzere tasarlıyorum ( tabi arzuya göre değişebilir) . Müşterilerimden gelen istekler ve kendi kafamda tasarladığım bir fikri özgürce baskı vb. şeyler düşünmeden tasarlıyorum. Elbette sade ve baskı için giden logolarımda var tabi. Ben onlarıda en kısa zamanda ayrı bir başlık altında toplayacağım. Evet gerçekten sadelik konusunda biraz sıkıntım var. Önerinizi dikkate alacağım :)

hmtgrphc

Üye
Tepki
1
ellerine sağlık . Yalnız benim bir düsüncem artık o kadar çoğaldıki bazı tasarımlar birbirinin aynısı gibi duruyor. Elestirim fontlardaki yarı parlaklık ya da yarı gölgeye, ben buna bir anlam veremiyorum. Hemen her yarda aynı seyler var.Daha zarif durduğundanmı acaba yoksa bir beğeniden sonraki yapılan tasarımlarında sırf bu yüzden beğenilenceği düsünüldüğünden mi . Tasarım muhakkaki (bazen) estetik kaygısı güdecek lakin tasarımları ya da grafik tasarımları güzel kılan esprileridir. Parlaklık ya da gölgeyle nereye kadar diyorum.

Yukarı Alt