Hakan bey yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten yerinde bir yorum yani takdir edilesi.
Ancak kendimi savunma değil de açıklama gereği hissettim. Ben bu tür bir çalışmayı yani 3d bir çalışmayı ilk kez yabancı bir sitede gördüğümde gerçekten çok etkilenmiş ve inanmayacaksınız belki ama 3-4 ay...
sarraf belli yazısındaki bell[i] nin sonundaki i çok karışık olmuş - anlaşılamıyor yani. harften çok başka bir simge mi deyim anlamsız bişeyi anımsatıyor.
adresiniz belli yazısınıda ilk okuyuşta tam seçemedim harfleri(gözlerim bozuk değil bu arada :)
bence font seçimin çok hatalı olmuş
@Fatih Coşkun
yorum için teşekkür ederim fatih bey aslında dediğiniz gibi böyle meyvwe suları etiketleride artık günümüz tasarımlarına ayak uydurmaya başlasa çok daha iyi olur
@danisman
teşekkür ederim danışman bey :)
@damla2000
teşkkür ederim damla
ayrıca 14 temmuz salı günüde çalıştığım...
benim gözüme takılan şey sanki afişin sadece % 50 sini yapmışın gibi, neden böyle diyorum çünkü dikine ortadan ikiye bölsek çalışmayı iki tarafta aynı olur-- bence daha farklı objelerde eklenebilirdi sade ve %50 lik bir çalışma olmuş ---başarılar
dediğim gibi çalışmalarımın % 90 ı sıfırdan ps de file menüsünden 1024x768 boylarında döküman açıp yaptığım çalışmalardır,kalan % 10 da her grafiker de kullandığı hazır vektörel objelerdir...
Emine hanım biliyorum aslında bi çok sitede başka bir web site adresi vermek yasak ama adresini verdiğim site bir blog sitesi yani forum sitesi gibi üyelik gerektiren bir site değil sadece insanların photoshopu öğrenmesi üzerine kurulu sıradan bir site sorun olmayacağını düşündüğüm için verdim...
ne demek istediğinizi tam anlamadım ama hepside sıfırdan oluşturduğum çalışmalar sadece güvercinler ve love çalışmasında bulunan kız ve erkek hazır olarak eklediğim çalışmalar gerçi bakınca anlamanız lazım..
zaten yaptığım çalışmaların bi çoğunuda ders şeklinde anlayorum ---
arkadaşlar siteye aslına bakarsanız uzun süredir üyeyim ama malum sanal dünya bu sitenini varlığını bile unutmuştum :) üye olduğum zamanlarda isimle üye olmak gibi bir durum söz konusuydu yani gerçek isimle inşallah artık buraya uğrar olacam :) sevgiler-saygılar ilk geldiğim zamanda da kendi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.