Grafik Çalışmalarım (Ömer Faruk İNCE)

Tepki
0
arkadaşlar siteye aslına bakarsanız uzun süredir üyeyim ama malum sanal dünya bu sitenini varlığını bile unutmuştum :) üye olduğum zamanlarda isimle üye olmak gibi bir durum söz konusuydu yani gerçek isimle inşallah artık buraya uğrar olacam :) sevgiler-saygılar ilk geldiğim zamanda da kendi çalışmalarımı gösteren bir konu oluşturmuştum fakat o zamandan bu zamana aralarına yenileri eklendi zaten o konuyuda bulamadım :)
İsterseniz tüm çalışmalarıma bir göz atın iyi kötü bir yorum da yapın :9 nefis olur ... herkese selamlar ..!

ALLAH

Kendi Logom(çalışmalarımda kullanmak üzere yaptım)

Ateş Logo

Aşkım

Smile

Love

Elif

Aşk

Rakı

Daisy

Moon(ay)

Lonely(yalnız)

Love

kendi nickim

GS

Bırakıp...

Baloncuklar

GS-1905

GS

Adamım :)

Aşkımmm

Userbar

3D çalışmam(seher)

Sulu boya efektli çalışmam

Tepki
100
bu kadar çok çalışmanın bir arada paylaşılması
yorum için dezavanyaj...
ama genel olarak hazır vektörellerden çıkmış gibi duranlar var.
sıfırdan elinizden çıkan var mı? merak ettim doğrusu.
önemli olan sıfırdan bir çalışma çıkarmanız da değil açıkçası...

Tepki
0
ne demek istediğinizi tam anlamadım ama hepside sıfırdan oluşturduğum çalışmalar sadece güvercinler ve love çalışmasında bulunan kız ve erkek hazır olarak eklediğim çalışmalar gerçi bakınca anlamanız lazım..
zaten yaptığım çalışmaların bi çoğunuda ders şeklinde anlayorum ---

Tepki
100
@Ömer Faruk İnce
çalışmalarınızın başında baya bir cümle kurmuşsunuz ama çalışmalar hakkında net bir bilgiye sahip olamadığımdan çalışmaları sıfırdan mı yaptınız diye sordum.
cevabımı aldım. teşekkür ederim.
lakin hala söylemek istiyorum ki, bu kadar çalışmanın bir arada yayınlanması hata. hangi birine yorum getirelim...

not: web adresi yayınlamak yasaktır. dikkat ederseniz sevinirim.
saygılar...

Tepki
31
örnek olarak verdiğiniz derslerde çalışmalarınızda çok başarılı ömer bey

derslerinizi sitemizde de görmek bize büyük mutluluk vercektir

başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılar...

Tepki
0
Emine hanım biliyorum aslında bi çok sitede başka bir web site adresi vermek yasak ama adresini verdiğim site bir blog sitesi yani forum sitesi gibi üyelik gerektiren bir site değil sadece insanların photoshopu öğrenmesi üzerine kurulu sıradan bir site sorun olmayacağını düşündüğüm için verdim adresi tabi ki başka bir forum istesi olsaydı adres yazmadan önce illa ki sorardım-- ayrıca yorumunuz içinde gerçekten çok teşekkür ederim, çalışmalarımın hepsini bu konuda toplamak gerçektende yorum açısından dezavantaj ama şöyle bi durum var bu kadar çok resme kim yorum yapar ki diye işgüzarların olduğu kadar emeğe saygıyı gösterenlerde olacaktır sizin gibi :) yani isteyen ve bu işi yapan başkalarının çalışmalarını inceleyenler de çıkacaktır ki ben bu sayee öğrenebilmişimdir photoshopu... :) çok uzattım galiba ama birde fatih beye cevap vereyim :)

fatih kardeşim yorumun için gerçekten sağol bu derslerimi sitede de yayınlama gibi bir durum söz konusu olamıyor maalesef çünkü yayınladığım siteden ders başına bir miktar ücter alıyorum o yüzden anlayışla karşılarsınız ki bir yerden ücter alıp başka bir sitede aynı dersi paylaşmak hiç etik olmaz... :)

Hakan D

Yönetici
Yetkili Kişi
Yönetici
Tepki
716
ne demek istediğinizi tam anlamadım ama hepside sıfırdan oluşturduğum çalışmalar
Emine Hanım'ın sıfırdan kastı "Boş alanda, dökümanda sadece kendi bilgilerinizle bir fikir yaratmak ve müteakıben tasarım oluşturmak idi, gerçi mesajı dikkatli okuyunca anlamanız lazım...
Yani dışardan hiçbirşey almadan, komple sizin oluşturduğunuz grafikler.
Örn fikir, içerisindeki espri,malzemeler,çizimler,ve neticesinde tasarımın kendisi.

Bence de burada hazır malzemeler var,ve genelde xara denilen ve bu ara PS yi fena şekilde tekelinde tutan program sizde de bolca kullanılmış.

Genel itibariyle güzel şeyler yapmışsınız tabiki, pratik için ideal bu tür çalışmalar.
Bol bol bu ve benzeri hatta daha farklıları hatta görülmemişleri araştırıp etüdler yapmamız faydamıza.
İleride sıfırdan ve farklı tasarımlarınızı da mutlaka görmek ümidiyle.

Tepki
0
dediğim gibi çalışmalarımın % 90 ı sıfırdan ps de file menüsünden 1024x768 boylarında döküman açıp yaptığım çalışmalardır,kalan % 10 da her grafiker de kullandığı hazır vektörel objelerdir...

Yukarı Alt