Arama sonuçları

1. zeybek

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arkadaşlar bir resmi dekube yapmadan bitmap yaparak resmi nasıl çerçevesinden çıkarırız?
  2. zeybek

@exorcims büyük harf karakteri yasak:D
  3. zeybek

cevap alamadım da büyük harf ile yazınca ne oluyor onu anlamadım. birşeyler öğrenelim diyoruz kural üstüne kural bune kardeşim ya
  4. zeybek

@emine_x4 sevgili emine kardeşim bana çalışmanınüzerinde oynamak istersrn (save) ile dosyanı kayıt et demedin mi? bende öyle yaptım olmadı. bilmem anlatabildimdi saygılar;)
  5. zeybek

dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı:confused:
  6. zeybek

jpg formatında kayıt etmiştim.
  7. zeybek

öyle değil, yaptığım çalışmayı kayıt ettim. corel i kapattım ve tekrar açtım, yaptığım çalışmayı tekrar corel e aktardım değişiklik yapmak için fakat çalışmada bir tek harfi bile değiştiremiyorum. nasıl değişiklik yaparım bilmem anlatabildim mi? SAYGILAR
  8. zeybek

arkadaşlar bir soru mdaha olacaktı. corelde yaptığımız çalışmayı kayıt ettik, programı kapattık. tekrar dönüp çalışlmamız üzerinde değişiklişk yapmak istiyoruz bu nasıl olur.
  9. zeybek

teşekkürler arkadaşlar hallettim sağolun;)
  10. zeybek

arkadaşlar corelde hazırladığımız bir resmi jpg formatına nasıl alırız. msn koymek istiyorumda jpg formatı olması lazım demi?
  11. zeybek

coreldraw da dekupe yapmak

ha sadece daire içinde olanları mı çıkarabiliyoruz power clipte. ben bir insan resmi çıkaracağım galiba power clipte bunu yapamam demi.
  12. zeybek

ya arkadaşlar bana corel 12 de çerçeveden resmi nasıl çıkarırız tam olarak anlatırmısınız çok acil lazım. saygılar
  13. zeybek

power clipte bir resmi nasıl çıkarırım anlatmanız mümkünmü?
  14. zeybek

yani bu power clipte bir resmi çerçevesinden çıkartabiliriz öylemi?
  15. zeybek

arkadaşım çok teşekkür ederim menüleri aktif ettim. ama intertecs aktif olmuyor neden acaba. kusura bakma çok soru soruyorum ama. öğrenmem lazım da:)
  16. zeybek

arkadaşım sağol da bi sorun var. bendeki pro da, effects te power klip şıkkı yok. valla corel 4 te hepsini yapıyordum kayıt edemiyordum. bu pro da hiçbirşeyi yapamıyorum kayıt ediyorum ne sinir bozucu bir şey
  17. zeybek

yaw arkadaş ben bunu corel 4 de yapıyordum. şimdi corel 12 de olmuyor neden acaba. birde interseck butonu çıkmıyor. yardım pleace
  18. zeybek

??? coreli süresiz indirebileceğim yer var mı???
  19. zeybek

ne yapmam gerekiyor satın almam mı gerekiyor pahalı bir program bu ama
  20. zeybek

yok yaw hiçbir şekilde kayıt etmiyor, yaptıklarımı hep silmek zorunda kalıyorum.:((( sayfada kayıt et deyince corel i satın alın yazısı çıkıyor.
Yukarı Alt