Arama sonuçları

1. E

Freelance Grafik-Tasarım veya yardımcı Grafiker

ön lisans grafik bölümü mezunuyum 1sene tecrübem var az çok kullanabildiğim programlar; Adobe Photoshop CS4…( Çok İyi Seviyede ) Adobe ImageReady CS4…(İyi Seviyede) Adobe Flash Player… ( Az Seviyede ) Macromedia Freehand MX… ( Çok İyi Seviyede ) Corel DRAW X4…( Orta Seviyede ) Microsoft Office...
  2. E

Freelance Grafiker

Grafik tasarım mezunu 2 yıllık tecrübe Adobe Photoshop CS4 Adobe ImageReady CS4 Macromedia Freehan MX Corel Draw X4 bilgimi kullanarak freelance olarak grafikerlik yapmak istiyorum. İlgilenenlere çalışmalarımı gönderebiilirim. Afiş Broşür Kitap-Dergi Kapağı ve iç kapaklar Kurumsal...
  3. E

örgü ören kadın vektörü lazım yardım edermisiniz arkadaşlar

Sağolun fatih bey yardımınız için teşekkürler
  4. E

örgü ören kadın vektörü lazım yardım edermisiniz arkadaşlar

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bir logo yapmam lazım müşterim ören bayan logosundaki gi bi benden dantel yapan yada kasnakta dikiş yapan kadın figürü kullanmamı istedi ama elimde öyle bir vektör yok yardım edermisiniz şimdiden teşekkürler
  5. E

acil lale vektörü lazım yardımcı olurmusunuz

sağolun Sait Bey yardımınız için
  6. E

acil lale vektörü lazım yardımcı olurmusunuz

merhabalar acil lale vektörü lazım bahçelievler için bi çalışma hazırlıyorum çalışmamda lale vektörü kullanmam lazım lakin bulamadım yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
  7. E

merhaba arkadaşlar

çok sağolun
  8. E

merhaba arkadaşlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben birşey soracaktım avartar bölümüne nasıl resim ekleniyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  9. E

merhaba nasılsınız

merhaba bende yeni üyenizim dün üye oldum nasılsınız arkadaşlar:)
  10. E

Varıete object vector

bunu nasıl indire bilirim
  11. E

burç vektör, burç Sembolleri İstek

ben bu sitede olan calışmaları indiremiyorum suan yapılan calışmayı da indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl yapacayım konusunda yabancı bir sayfa acılıyo üste ikitane saat altlarında yazı nasıl oluryo anlamadım yardımlarınızı bekliyorum
Yukarı Alt