Herkese selam,
Epeyce bir araştırma yaptım ama maalesef bulamadım. Ülkemizde de dart kanadı üretimi yok sanırım bulamadım. Dart kanadına ofisimizin logosunu basmak istiyoruz. Acaba bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. şunu belirtmek isterim sanatçı görseli sabit olduğundan dolayı üstünde oynamama izin vermiyorlar. yani sanatçı ve arka bulutlar sabit, sanatçının decope yapılmasını izin verilmiyor. ikinci olarak da altta bulunan fevtival bölümü sabit renk belediyenin...
Öncelikle her zaman düşüncelere saygı duyulmalıdır. Bu düşünceler eyleme döküldüğünde karşıdaki kişinin bunu anlayabilmesi gerekir. bu afişin altındaki açıklaman olmasa o telin yalınlığı ve sevgiyi iyi bir muhafaza anlamı içerdiğini anlamak mümkün değil. çünkü dikenli tel her zaman itici gelir...
Kolay Gelsin Arkadaşlar...
Ferhat Göçer konseri ile ilgili 50*70 ölçülerinde afiş tasarımını yorumlarınıza sunuyorum. Olumlu olumsuz yapacağınız yorumlar sayesinde çalışmayı sonuçlandırabileceğim.
Şimdiden yorumlarınıza teşekkür ediyorum.
//tasarım baskıya aşamasına geldiğinden dolayı...
arkadaşlar kolay gelsin.. pc ye format attım x3 ü yeniden kurduğumda mouse orta tekerleği pan yapmıyor ayarlara baktığımda ise mouse wheel bölümü görünmüyor.. corelin ayarlarını sıfırlamama rağmen yine olmadı yeniden kurulum yapmama rağmen yine olmadı. sorunu bilen veya daha önce yaşamış olan...
arkadaşlar kolay gelsin.. pc ye format attım x3 ü yeniden kurduğumda mouse orta tekerleği pan yapmıyor ayarlara baktığımda ise mouse wheel bölümü görünmüyor.. corelin ayarlarını sıfırlamama rağmen yine olmadı yeniden kurulum yapmama rağmen yine olmadı. sorunu bilen veya daha önce yaşamış olan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.