İlk Poster çalışmam

karakutu

Üye
Tepki
0

İlk poster çalışmam PS CS4 ile yapıldı , sloganın kime ait olduğunu bilmiyorum.

Neden dikenli tellerin arasında bir kalp ve gerçek ?

Gerçek kalbi, yalın sevgi olarak nitelendirmek için kullandım dikenleri tellerin anlamı ise gerçek yalın yani öz sevginizi çok iyi muhafaza ediniz mesajı vermek istedim.

Televizyonun zararlarını gösteren poster çalışmam.

mesaj açık ve net.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Merhaba;

1. Posterde madem bir kalp belirtecektiniz Kalp sembolü kullansaydınız daha iyi olurdu. Bu şekilde kanlı posterler ne kadar doğru sizce ?

karakutu

Üye
Tepki
0
@Hasan YILDIZ

Evet buda bir bakış açısı, siz nasıl bir kalp simgesini makul görüyorsanız bende böyle gerçek bir organı makul görmekteyim. Neden gerçek bir kalp kullandığımı da açıkladım.

Hasan YILDIZ

Altın Üye
Altın Üye
Uzman Üye
Tepki
164
Fakat bir poster bütün kitleye hitap edeceği için doğal olarak küçük yaştaki bireylerde bu posteri göreceği için bence doğru değil.

İyi Çalışmalar.

karakutu

Üye
Tepki
0
@Hasan YILDIZ

Eleştirinizi haklı buluyor bunun sadece kişisel bir tasarım olduğunu bir kez daha belirtiyor ve size de iyi çalışmalar diliyorum.

Grafikir40

Üye
Tepki
0
bu çalışma midemi bulandırdı afişlerin açıklayıcı sadece ve çekici olması gerekir ben bu afişe bakamamki çekiciliği olsun

erkaneser

Üye
Tepki
0
Öncelikle her zaman düşüncelere saygı duyulmalıdır. Bu düşünceler eyleme döküldüğünde karşıdaki kişinin bunu anlayabilmesi gerekir. bu afişin altındaki açıklaman olmasa o telin yalınlığı ve sevgiyi iyi bir muhafaza anlamı içerdiğini anlamak mümkün değil. çünkü dikenli tel her zaman itici gelir insanlara. dikenli tel be kanlı kalp beni kötü anlamda boğuyor, sanki bir eylemin habercisiymiş gibi .. buda benim düşüncem..

nuriQocca

Üye
Tepki
5
Tasarım güzel, Fakat mesaj iyi bir şekilde iletilmiyor.. Bende de olumlu hisler uyandırmadı başarılar..

Yukarı Alt