Arama sonuçları

1. pasija

alpay ekmek kurumsal // büşra giritoğlu

ben çok beğendim,başarılar..
  2. pasija

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

çok hoş olmuş,başarılar dilerim.
  3. pasija

Grafikerler.org Amblem - Kerim ÖKSÜZ

çok hoş görünüyor,başarılar.
  4. pasija

Grafikerler org.1.çalışma

elinize sağlık,güzel olmuş.Başarılar
  5. pasija

Alpay ekmek-1(pasija)

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim,kazanamasam da önemli değil artık bu yorumdan sonra:)) Umarım sizde yetiştirirsiniz çalışmanızı,size de başarılar dilerim.Bende forumda yeni sayılırım,ama bundan sonra her ay katılmaya çalışacam bu etkinliklere benim çok hoşuma gidiyor çünkü.
  6. pasija

alpay ekmek-2(pasija)

7. pasija

Alpay ekmek-1(pasija)

teşekkürler yorumlar için:) belki başak vektörünün geçtiği ilk harf,büyük harf olarak (A harfinin çizgisi olarakta kullanılabilir.) İlk hakkım denemeler yapıcam,yorum için teşekkürler.Sizede başarılar..
  8. pasija

Alpay ekmek-1(pasija)

9. pasija

stockfoto Telif Hakkı..

Benim sorum,bir yarışmaya çalışma göndericem,ücretli olan bir stock sitesinde bir fotoğraf gördüm ve ona bakarak vektörel bir çalışma yaptım.bunun için telif ücreti ödemem gerekiyor mu?Gerekiyorsa eğer,standart lisans ücretini mi,yoksa genişletilmiş lisans ücretini mi ödemem gerekiyor? teşekkürler
  10. pasija

Acil Staj Yeri Arıyorum (Anadolu Yakası)

Netron Bilişim Akademsinden aldığım grafik&web designer sertifikam var, kullandığım programlar: photoshop,illustrator,freehand,indesign,quarkxpress, fireworks,dreamweaver,flash professional.. Acil olarak,öğrendiğim programları geliştirebileceğim ve baskıya hazırlama süreci ile ilgili tecrübe...
Yukarı Alt