renk tercihiniz pastel renkler olabilir logo renkli olduğu için diğer yazılar sade kalmış kartvizit örneklerine bakmanız ricam olur ölü gibi duruyor . . . iyi çalışmalar kolay gelsin ...
Crtl+ R yaparak çetvel çıkarabilirsiniz işinizi görür ölçüde sonra yapmanız gereken tek şey bol bol uygulamalı çalışmalısınız hazırların üzerinde kendiniz yazı yazın büyütün küçültün ona göre pixel ayarlayabilirsiniz . . . tek çalışma değil aynısından 10 tane yapın ayrı klasör oluştunuz iyi...
19 MAYIS GÜNÜ HAZIRLADIĞIM ÇALIŞMAYI PAYLAŞMAK İSTEDİM :) ARADAN 2 GÜN GEÇMİŞL AMA OLSUN GENEDE GÖRMENİNİZİ İSTEDİM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :iloveyou:
Konıu: Boş Bir Arazı Olacak ve onun ortasında havuz vb. şeyler olacak ama hangi program veya neyle yapabilirim benim kulandğm program lar hep grafik tasarım 3b olrk değiL :mad:;)
Zaten Eğitimi Kendinde yapabilirsin öğrenmek gereken menüler ve tuşlar ne işe yaradığını ondan sonra dersleri faydalı sitelerden bulabilirsin yeterki öğrenmek istiyorum dersen . . . uygulamalı çalışırsan işin üsütünden gelirsin ...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.