Emin • Logo

İsmail ÇOBAN

Grapiksel
Bronz Üye
Tepki
44
dengesiz küçülttünüz yada büyüttünüz ondna olmuştur. iyi çalışmalar güzel olmuş.

Tepki
6
Hocam elinize sağlık öncelikle.Birkaç eleştirim olacak,

Bir küre kullanmışsınız ama uç noktaları logoya dahil etmemişsiniz.Bence küreyi küre yapan en dikkat çekici yeri kutup noktalarıdır.En can alıcı yerini kaldırıp çöpe atmışsınız siz.

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Hasan DİLSİZ
Bir logoya bu gözle bakmamak lazım. Sonuçta baktığınız şey matematiksel bir küre değil. Bir logo. Apple logosunda ki elmayı kimse o şekilde ısıramaz ona bakarsanız. Diş izleri olmalı değil mi? Playstation'un eski logosu... P'nin gölgesi yere S olarak düşüyor. Oysa ki bu imkansız... Bu sadece birkaç örnek. Logo, bir semboldür. Bir resim değil.

Tepki
6
@Erkan Nehir

Söylediğiniz şey ve verdiğiniz örnekler tabi ki doğru.Ama burada anlatılmak istenen mesaj var diye tahmin ediyorum. Küre nedir ? evrensellik vs. Ben bu konudan yola çıkarak yorumumu yaptım.Yoksa şekillerin simetrisine karışmak gibi bir gayem yok elbette.

graphhy

Üye
Tepki
0
switch between ve warp ayarı biraz sıkıntı var daha dikkatli çalışmanız lazım hocam iyi çalışmalar kolay gelsin ....

Tepki
29
@Hasan bey, dediklernizde şahri olara açık olabilirsiniz ama yalnış düşünüyorum bilmiyorum ama siz ne yaparsanız yapın müşterinin beğendiği önemlidir. Ben sizin bakış açınızla baktım ve yaptım , müşteriden : ' Buunu tam yuvarlak olması herkes yapabilir anlamını vermiş, bu arada ilk hali kırmızı idi oda cabası.. ' Ben de mantıksızda olsa yapmam lazımdı yaptım. Ve sonuç olarak bu tam YUVARLAK olmayan tasarı beğenildi..
@Erkan bey, size sonuna katılıuyorum ve yorumun devamını bile getirmiyorum.
@graphhy, sizde haklısınız teşekkür ederim tüm herkesin yorumların için..

Yukarı Alt