Arama sonuçları

1. E

Logo tasarımı için fiyat teklifi

Arkadaşlar; Verdiğiniz teklifler için teşekkür ederim. Çalışma için bir grafiker ile anlaşmış bulunuyoruz.
  2. E

@Erkal ÇOŞKUN Şuan sunucuda bir problem var o yüzden geri dönmüş olabilir. Şahsi mail adresimi özelden gönderdim. Erkan Bey, müşterimize bir paket halinde hizmet veriyoruz. Logo çalışması da bu paketin içerisinde.
  3. E

Mesaj güncellenmiştir. İletişim bilgisi koymayı unutmusum kusura bakmayın. satis@rimcoybilisim.com
  4. E

Arkadaşlar merhaba; Biz İstanbul'da bir yazılım firmasıyız. Tarım sektöründe çalışan bir müşterimiz için logo tasarımı yaptırmak istiyoruz. Müşteriye üç örnek logo gösterilecek olup arasından bir tanesi seçilecektir.Konu ile ilgili fiyat teklifinizi aşağıdaki mail adresime göndermenizi...
  5. E

Saat Çalışması

Vektörel program bilmiyorum photoshoptan dediklerinizi bir deneyeyim Son halinde arka planı değiştirdim. Umarım güzel yapmışımdır. :) tavsiye edebileceğiniz bir fonta varsa sayıları değiştirebilirim.
  6. E

Saat Çalışması

pencil tool ile hallettim fakat sorumu şöyle değiştireyim :) bu çizgilerin saat içerisinde hizalamasını nasıl yapabilirim?
  7. E

Saat Çalışması

Rakamların arkasına ince düz çizgiler çizmeye çalışıyorum. Acaba pen tool veya başka araçla nasıl yapabilirim. Nette bulduğum templateler pek istediğim gibi olmuyor(rengi,kalınlığı vs) pencil tool ile yaptım teşelkkür ederim :D
  8. E

Saat Çalışması

Yaptıığım efektin son hali Yalnız pen tool u pek kullanamıyorum onun yerine bir hilal bulup içini boşaltıp yaptım.
  9. E

Saat Çalışması

Yardımınız için teşekkür ederim. Soldaki yansımayı yaptım acaba sağdakini nasıl yapabilirim. --------------------------------- çok teşekkür ederim onu da brush tool ile halletim
  10. E

Saat Çalışması

Arkadaşlar; Bombeli cam saat örnekleri çıkarmaya çalışıyorum fakat tam olarak beceremedim. bu örmeği Bu hale getirmek istiyorum Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Yukarı Alt