Logo tasarımı için fiyat teklifi

Durum
Konu kapatılmıştır.
Tepki
0
@Erkan Nehir

ben sana söyleyim arkadaşım bu işveren bir yazılım firması olduğuna göre muhtemelen host ve domain satışı yapıyor ya da sektörel bir program satışı ve muhtemelen paket fiyatlları 250 tl ile 400 tl civarı dır ve bu logonun fiyatı da paketin içinde olcağına göre muhtelemen 50-100 tl arası bir şey olcaktır sizin yapmış olduğunuz bu logo tasarımı üzerinden bu firma nın da kar edeceğini düşünürsek ilgili firma bu fiyatı müşteriye kar marj koyarak yansıtacağına göre böle bir tasarımdan yüksek fiyat beklentisi içinde olmayın derim

Erkan Nehir

Grafik Tasarımcı & Ressam
Uzman Üye
Tepki
53
@Gökhan Senat
Web sitelerini inceledim ve web sitesi ve tasarım işi yaptıkları söyleniyor. Kafama takılan durum, "yazılım firmasıyız" dedikleri ne anlama geliyor? "websitesi ve tasarım yapıyoruz" ibaresi kullanmalarına rağmen buraya ilan verip tasarımcı aradıklarına göre sanırım bünyelerinde tasarımcı yok. Daha çok aracı bir firma. Tasarım yapıyoruz diyerek müsteri bulan ve bu tasarımları forumlara ilan vererek başkalarına yaptıran bir sistem. "Aracı bir firmayız" demeleri daha doğru olurdu.
Ve eğer dediğiniz gibi 400-500 TL'ye websitesi + Logo yapılıyorsa vay haline bu sektörün... Ki ben bu fiyata çalışacak bir firma olduğunu sanmıyorum. Olsa bile bu tür firmalara ne derece "tasarımcı" denir tartışılır.
Gelelim ilana...
Sayın yetkili... Herşey bir tarafa; size vereceğim fiyat teklifinin yarısının peşin alınmasına müteakiben, bana yazılı ve imzalı olarak "tasarımların beğenilmemesi durumunda dahi hiçbir yerde kullanılmayacağına dair" bir belgeyi kargo yolu ile ulaştırır ulaştırmaz sizinle çalışabiliriz...
Bol şanslar dilerim.

elniko

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar;
Verdiğiniz teklifler için teşekkür ederim. Çalışma için bir grafiker ile anlaşmış bulunuyoruz.

Durum
Konu kapatılmıştır.
Yukarı Alt