Arama sonuçları

1. merveajans

Broşür çalişmasi

@ZxxxE aynen tasarım değilde direk kaba olsun ele geçtiği zaman ilgi çeksin diye abartılı yaptım. hani uğraşsan müşteri anlamıyor. sonuçta çöpe gidiyor diy edüşünüyor karşı taraf. o yüzden böyle olması daha mantıklı diye bu şekilde yaptım bu sefer.
  2. merveajans

Broşür çalişmasi

broşür çalışmam düşüncelerinizi ve yorumalarınızı eksik gördüklerinizi söylemenizi bekliyorum. Saygılarımla.
  3. merveajans

insört çalışması (8 sayfa)-3

Kapağı beğendim, İç sayfalar müşteri talebine göre gözterişli olmamış olabilir, ama fazla ürün olsaydı eminim güzel bir iç tasarım çıkartırdınız. iyi çalışmalar.
  4. merveajans

CAFE Broşür Çalışmam

Müşteri Bilgileri dahilinde yapıldı. yorumlarınızı ona göre yazarsanız sevinirim. saygılarımla.
  5. merveajans

Logo Çalışmam

yapmış olduğum basit bir logo çalışması yorumlarını bekliyorum. saygılarımla
  6. merveajans

İnsört Çalışmalarım

@cembaba benim bakırköyde ajansım var, matbaa ve promosyon üzerine, en az 1000 adetden başlar insert baskıları çalışması dahildir. ben size yardımcı olurum
  7. merveajans

Katalog iç sayfa çalışması ogb güvenlik...

bana hala kalabalık diyorsunuz pes yani neyse işinize bakın siz.
  8. merveajans

Neyin tablosunu yapıcaksınız siz oraya, eleştiriye açık biriinsanım ben, benim için sorun değil öle olmasaydı başta dediğinize dikkat edip yapmazdım. neyse siz o tabloyu çizin bana 12 ürünün tablosunu nereye koyacaksınız bir gzterin ben de onu yapim, kızmıyorum ben sizden bgerçekten ama...
  9. merveajans

Birşey söyleyebilirmiyim size, bu sayfanın neresi kalabalık gözüküyor oradaki yazılar ürünlerin özellikleri, 12 tane ürün var resimlerle birlikte, altında yazısı var resimi var. Daha ne kadar sadeleştirim, kalabalık dedğiiniz ürünlerse silemem.
  10. merveajans

@Emre DEMİRCİ yorumlarınızı bekliyorum tekrar
  11. merveajans

merhaba bazı değişiklikler yaptım, yorumlarınızı bekliyorum
  12. merveajans

diğer çalışmam Yorumlarınızı bekliyorum.Ürünler çok fazla olduğu için kalabalık gözükebilir ama en son bu çıktı :) Eksikleri söylerseniz sevinirim
  13. merveajans

İnsört Çalışmalarım

merhaba, tekrar bakarmısınız atmış olduğum tasarıma, yorumlarınızı bekliorum
  14. merveajans

İnsört Çalışmalarım

Arkadaşlar Tavsiyelerinize uydum ama şöle birşey söylim, müşteri bana sadece mağazanın resimlerini verdi ürünlerden de bulduğunu al dedi başka bir bilgi yoktu.bu açılış insörtü iç dizaynı standart insörtler gibiolucak bir dahaki baskıda ürünler olucak fiyatlarıyaancak bu çıktı, düzeltmeleri...
Yukarı Alt