Katalog iç sayfa çalışması ogb güvenlik...

merveajans

Üye
Tepki
1

diğer çalışmam

Yorumlarınızı bekliyorum.Ürünler çok fazla olduğu için kalabalık gözükebilir ama en son bu çıktı :) Eksikleri söylerseniz sevinirim

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
-Her ürünün altına paradox logosu konulmasına anlam veremedim abartılı olmuş.
-Gözü aşırı derecede yoran bir sayfa olmuş kataloğu eline alan çoğu kişi bu sayfadan sıkılıp sayfayı es geçebilir. Buda amaca uygun olmayan bir işin ortaya çıktığını gösterir.
-Bukadar ürün olmasına rağmen daha sade ve değişik tasarımlarda çıkabilirdi.
-Son olarak kataloğun üst bandını beğendim.

Ellerinize sağlık,başka çalışmalarınızıda görmek dileklerimle.
Keyifli forumlar.

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Acele etmenize gerek yok her saniye konuya göz atamayabiliriz :)

Bence üstünde değişiklik yapmayın en baştan bir sayfa tasarlayın,
Dediğim gibi sayfa halen çok kalabalık görünüyor, Karışık görüntüyü engelleyememişsiniz.

merveajans

Üye
Tepki
1
Birşey söyleyebilirmiyim size, bu sayfanın neresi kalabalık gözüküyor oradaki yazılar ürünlerin özellikleri, 12 tane ürün var resimlerle birlikte, altında yazısı var resimi var. Daha ne kadar sadeleştirim, kalabalık dedğiiniz ürünlerse silemem.

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Bakın birşeyler tabiki söyleyebilirsiniz yaptığım eleştiriyi beğenmeyede bilirsiniz ama sinirlenmeniz gerekmez.

En basitinden kreatif bir tasarım yapıp, ürünleri güzel bir şekilde sayfaya yerleştirebilirsiniz.
Sayfanın altına bir tablo vb. birşey yapıp, ürünlerin açıklamalarını ekleyebilirsiniz.
Böylelikle sayfa kalabalıktan kurtulur, kataloğa göz atarken göz yorulması olmaz ve ürünle
gerçek anlamda ilgilenen kişilerde sayfanın en altıntan ürünlerin açıklamalarını okuyabilir.
Sonuç olarakta amaca uygun bir kataloğ elde edersiniz, öyle değilmi ?

Diğer çalışmalarınızıda görmek dileklerimle, keyifli forumlar dilerim.

merveajans

Üye
Tepki
1
Neyin tablosunu yapıcaksınız siz oraya, eleştiriye açık biriinsanım ben, benim için sorun değil öle olmasaydı başta dediğinize dikkat edip yapmazdım. neyse siz o tabloyu çizin bana 12 ürünün tablosunu nereye koyacaksınız bir gzterin ben de onu yapim, kızmıyorum ben sizden bgerçekten ama gerçekten birşey öğrenmem gerekirse ben bunu alırım zaten, ama eleştiri yapmak içinde eleştirilmez böyle, demek kolay o zaman yapın gönderin.iyi akşamlar:)

Emre DEMİRCİ

Bronz Üye
Bronz Üye
Tepki
89
Laf dolduruşuna gelip tasarım yapmam.
Her eleştiri yapan eleştirisini ispat etmek için tasarım yapmak zorunda kalırsa yandık vallahi :=)
Öneriyi verdim yapıp yapmamak sizin elinizde, bilginiz de ve hayal gücünüzde.
12 ürün tablosunu nereye koyucan demişsin , zaten üst yorumumda belirttim size nereye koyucağınızı.

bu sayfanın neresi kalabalık gözüküyor
Sayfa tamamen kalabalık bunu nasıl görmüyorsunuz da bana neresi kalabalık diyorsunuz :)

Yukarı Alt