On yaşında bir çocuk fikir üretebilir dedim, üreteceği işi diğerleriyle kıyaslamadım.
Tasarımcılara en çok söylenen yalan olabilir bu fakat ben farklı bir sektörde faaliyet gösteriyorum, dünyada yalanda olsa Türkiyede bu böyle ki dünyadada (tasarımı ayrı tutayım) yalan olduğunu düşünmüyorum...
Benim yaram para olabilir ama bendeki yaranın boyutlarını bilemezsiniz, sanırım siz baya polemik bir bayansınız. Bu yüzden siz yapmak istiyorsanız yapın istemiyorsanızda pek müdahil olmayın hanımefendi.
Aslında üç kuruşa beş köfte denir hanımefendi.
Profesyonel birşey illa yüksek ücret ödenince üretilir diye birşey yok, özelliklede hayal gücü söz konusu ise bunu 10 yaşında bir çocukta yapabilir. Aynı zamanda profesyonel olara çalışmak isteyip çok güzel ürünü çıkaran insanın bir numaralı...
İlanım hala geçerli arkadaşlar, ben sık giremiyorum işlerin yoğunluğundan, benimle temasa geçin şeklinde değilde bilgi verici pm gönderirseniz sevinirim.
Merhabalar,
Üzerinde çalıştığım ve yakında hayata geçireceğim iki adet internet sitesi ve devamı gelecek olan çeşitli internet sitelerinde bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum.
Sayacağım işler çok klasik olabilir fakat ben clipart bozması logolar yada standart internet siteleri...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.