kardeşim desenlerin güzel.fakat yorumlara baktım. kendini nakışcı zanneden ne kadar işeyeramazlar. bu sektörde.... hep birhalt bilmez. ama herşeyede mulafet olur. ister en iyi desen olsun. ister en iyi makına olsun.marife'USTALIKTADAIR' gerisi palavra....isteyen üstüne alınabilir..saygılar...
bende gaziantepten yaşar kut makianya bakarım.desen yaparım ve çalıştıgım makinaların arızlarını tamir ederim. ve su anda boşum..desene gelince nasıl bir yaka deseni aradıgını söyle kardeş...
öncelikle merhaba herkese ben yaklasık 2 yıla yakın zamandan beri siteye giremedim..kusurama bakmayın. artılk elimden geldigince yardımcı olmya calışacagım...
kardeş photoshop ve corel biliyormuşsun o zaman çizim konusunda çok ii pratigin var demektir.tek eksigin nakışın teorik bilgilerini ögrenmemn gerekir.tanıdıgın bir nakışcı varsa 3-5 gün yanında takıl teorik bilgileri ögren. yeterli.zaten desen yaptıkça daha da geliştirirsin. hadi sana kolaay...
şimdi elvan kardeş bende sana bir meşhur laf söyleyim ( HER YİGİDİN BİR YOGURT YİYİŞİ- HER AVRATIN BİR AŞ PİŞİRİŞİ VAR) derler. tabi herkes bildigi yoldan yapar . benim yorumum bu. yinede ilgilendiginiz için teşekkür ederim. saygılar...
ben corel le şu şekilde ortak kullanıyorum. nakış deseni yapar gibi corelde çizimi hazırlıyorum. daha hazırladıgım ana hat dosyasını eos ta acıyorum. sihirli çubukla istedigim gibi ayarlama yapıyorum. gayet kullanışlı oluyor.şu an arşivimde desenden çok grafik tasarımlar var.desene dönüştürmek...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.