kardeş bu programvektörel dogrultuları bi defa çok ii çözümlüyor. ondan sonra format fark etmiyor istedigin gibi desene mudahale edebiliyorsun. ondan sonra kulanımı rahat alışması biarz zor fakat alıştıktan sonra gayet kolay.yapay zekaya gelince bi defa istersen pulse gibi coreldrawla ortak...
kardeş bence sen suzene deenlerini eos-3 ve 2006 da yap derim onlar daha saglıklı.çünkü bizde suzene çalışıyoruz.desende başlangıç kodunu görmüyor olabilir.zincir kodunu görüyormu?ona bi bak bence ondan olabilir.
kardeş bunu sürekli yaptıgım bişey. müsteriye grafik tasarımları göstriyorum.begendigi grafigi nakışa çevirip müşterinin hizmetine sunuyorum. daha yaratıcı oluyor bu şekilde.
kardeş bi defa eos 3 yapay zekaya sahip bir program. pulse 11x2 ye rakip. zaten nakışta en gereksiz iş pul olayı. mantıgı basit millet çok zor bişey sanıyor.wilcomu inceledim corel drawins inceledim. walla bu programı yurt dışnda çok övüyorlar. gercekten senden önce düşünüyor. benim yorumum...
EN iyisi eos-3 iddaa ederim. çok kulanışlı birprogram istegin gibi nakışı yönetebiliyorsun desene vuruşu vuruşuna mudahale edebiliyorsun.kullanımı kolay. kim ne derse desin.saygılar..
sayın kardeşim dedigim gibi ben desenleri kaba taslak yaptım. isteyen arkadaş onları nume olarak kullanacak ii yapsan ne olur.kısa sürede yaptım.10 dk filan sürdü. ondan dolayı sizede izah etmiştim.size kendimin tasarlamış oldugu bir iki model eklerim sizde görürsünüz. ben amatör degilim zaten...
slm karedeş ben 3-4 tane yaptım fakat tam üzerlerinde çalışamadım site ye ekliyorum eger hoşuna gitmezse biraz bekle daha sonra daha düzgün şekilde yaparım sana. zamanım çok kısıtlı. selamlar saygılar
http://rapidshare.de/files/40630093/logolar.rar.html
şimdi kardeş ben toplu arşiv vermiyorum.sadece zorda kalmış arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla. vatandaş senden benden aldıkları arşivleri sonrada parayla satıyolar.o da benim zouma gidiyor.sitedeki upload edilmiş arşivleri inceledim bunlar hep emek verilmiş desenler.emek bu kadar ucuz...
isteyen arkadaşa bedeva desen yapılr.istediginiz desenin bana ölçülerini ve bir fotosunu gönderin size yapayım.hemde karşılıksız valla..site gercekten çok hoşuma gitti.baya ii bir kaynaşma olmuş insanlar arasında. benimden içimden gelerek yardımcı olmak isterim.. çalıştıgım firmanın baya geniş...
Ben günlük 20-30 tasarım yapabiliyorum.genelikle corel eos3 pulse 11 x2 kullanıyorum. aylık 600 ün üzeindetasarım demektir. şu an kendi arşivimdeyaklaşık olarak 2 milyona yakın desen var. bunlar pullu düz suzine poncuk kordene vs. isteyen arkadaşa yardımcı olabilirim.siteyi araştırdım gayt güzel...
mrb. arkadaslar ben sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum.bende eos 3 vardı. gecenlerde internetten eos güncelleme programı indirdim ve kurdum fakat eosu tekrar calıştırdıgımda simcard diye bir hata cıktı.ne yapabilirim.programı vista işletim sisteminde calıştırıyorum bilgilerinize bana...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.