Arama sonuçları

1. silver_grafik

İlk Kartvizit Örneğim

İlk tasarım için gayet ii ama yazının fontları olmamış gibi ve bn kartvizitlerde alt ve üst taraftan kartviziti kapatmamaya özen gösteriorum ya alt olacak ya üst [gri kısımlardan bahsediyorum] Nie bilmiorum ama sanki bana arada sıkışmış 1 nesneden farksız gelmiyo öle olunca Emeğine sağlık...
  2. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

eyw tşk ederim saolasın
  3. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

@efsunlu_kizz Hangi logo bir başka logoyu çağrıştırıyor dediğiö gibi yeniyim bu işte o yüzden pek bilmiorum logoları sadece o an kafamda esen bunlardı yaptım geçtim mrk ettim doğrusu çağrışan logonun linki varmı acep?
  4. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

Tşk ederim arkadaşlar yaklaşık 4 veya 5 aydır grafikek konusuyla içiçeyim bişeyler yapmaya çalışıom bakalım ne olur :):):) ama bunlar ilk hafta yaptıgım çalışmalarımdı [anti parantez]
  5. silver_grafik

Honda Accord [Silver Tuning Show]

eyw kardeş saolsın
  6. silver_grafik

LAGUNA [Silver Tuning Show]

ewet kapıda problem çok :D havada duruo :D:D Ön karlık renk farkı pixelden kaynaklı bnm yapabileceğim bukadar gibi dahada gelişince belki onuda hallediriz. Bu arada TOFAŞ resimleri malesef hiç yok piyasada dogru düzgün tofaş resmi bnde bulamadım olsa onlarıda modluycam ama yok arkadaş...
  7. silver_grafik

LAGUNA [Silver Tuning Show]

Arkadaşlar yorum yokmu? Tamam tam 1 otomobil manyağıyım ama neydem arkadaşşş seviom bu aletleri ben yaaa :)
  8. silver_grafik

Çalışma Böyle Olur !

çizim olduğu ztn belli demek istediğim çizimde olsa silah son derece ön planda halbükü silahlanmaya karşıysak silahın geri planda olması daha ii olur die düşünüyorum demek istediğim çizimde olsa silahla arka plan arasında bu keskinlik bşraz fazla onun için dedim bn ama yinede sn bilirsin
  9. silver_grafik

Çalışma Böyle Olur !

Gerçekten harika 1 çalışma olmuş ve güzel 1 konu seçmişsin fakat obje [silah] çok sert duruyor kenarlarını hafif yumuşatmış olsaydın daha ii olurdu gibi emeğine sağlık
  10. silver_grafik

Bir Kaç Tane Farklı Çalışmam

Resimlerin en üstünde söylediğim gibi ARAÇLARDA HERHANGİ 1 MODİFİYE YOKTUR Sadece renk değişimi ve fon değişimi die Bnm kendi modifiyelerimi daha önce eklemiştim 1 kaç tane daha var en son Honda Accord konusu
  11. silver_grafik

eyw arkadaşım ilk 2 resimde gölgelendirmeyi pek beceremedim ama daha sonra hallettim dieğer çalışmalarımda görebilirsiniz
  12. silver_grafik

Hayat MSN gibi bir şey olsa, hayatınızı nasıl yaşarsınız??

yaa ne uğraşacam kapat oturumu gitsin :)
  13. silver_grafik

photoshop çalışmam

@turkmen Merhaba arkadaşım Konu başlığın PHOTOSHOP ÇALIŞMAM iken Açıklaman [Not, Ulead photo ımpact 12 ile yapılmıştır.] şeklinde bu 1 :) 2inci olarak da duruş açısı farkı var gibi Emeğine sağlık
  14. silver_grafik

Honda Accord [Silver Tuning Show]

Değişiklik olarak soruyorsan eğer Fon değişimi Carbon kaplama ve Renk PhotoShop olarak soruyorsan psd olarak ta ilerki zamanda ekleyebilirim şuan iş yerindeyim PSD formatı Flash Belliğimde malesef yok
  15. silver_grafik

ARAÇLARDA HİÇ 1 MODİFİYE YOKTUR Sadece RENK ve FON değişimi mevcut
  16. silver_grafik

lOGO ÇALIŞMAM

Yorumlarınız için tşk arkadaşlar
  17. silver_grafik

Silver Tuning Show [OPEL]

ewet yaa neon da biraz problem yaşadım :D ilk kez neon attım arkadaşlar o kadar olur yaaa
Yukarı Alt