hoCam Cok quSeL paylasım eLLerine SaqLık...
bu araLar bende vektoreL cizimLere bayıLıyorum ve yapıyorum..yapmaSı oLduqu kadarıyLa emeqinin bitmiS haLi biLe insanı ayrı bi heyecana kaptırıyor...
meseLa benim avatar resmimi iLk yaptıqım Zaman cevremdekiLerden cok quSeL yorumLar...
onceLikLe arkadaSım quseL oLmus eLlerine saqLık.ama sanki biraS fazLaLık var qibi Sonucta Loqo YapıyorSun ve sen hem yazıya Loqo SekLi veriyorSun hemde reSim ekLiyorSun qozu fazLa yoruyo qibi qeLdi bana..
şoyLe bi fikrim var meseLa Ş harfinin uSt kuyruqu normaL kaLsın aLt kuyruqunu kıvır ve...
arkadaSLar forum yeniLendi eLbet bazı SeyLerde haberim yok ama Loqoda deqiSmis su anda en Son Loqo Su anda anasayfada oLan deqiL dimi ?
ve bu caLısma haLa devam ediyormu..?
Forum yeniLenmeden oNce qormuStum Site icin Loqo Tasarım bende yapmıStım bi tane ama biLqim yok..! eqer devam ediyorSa...
Merhaba aRkadaŞLar ben Yasin..
Bursa'da yaşıyorumM. ve evet tam anLamda oLmasada...! GrafiKerim(!)
Yinede eLimden qeLdiqi kadarıyLa biLqiLerimi SizinLe payLaşmak icin burdayım...
Bu arada eSki foruma da üyeydim ama yenilendi herhalde bende hiç çekinmeden üye oLdum tekrardan :)
Forumun Yeni...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.