Arama sonuçları

1. Hüseyin Çalık

Virtual PC 2007 Kurulumu - İşletim sistemi üzerine sorunsuz birden fazla sistem kurm

@makroeko Kurmak istediğiniz işletim sistemi modifiyeli (oynanmış ) xp'mi ?
  2. Hüseyin Çalık

Doğru yerde olduğumu umuyorum....

çok teşekkürler...
  3. Hüseyin Çalık

tarafken, tarafsız kalabilmek...

Taraf olabilmek için iyiyle kötüyü, doğruyla yanlışı ayırt edebilmek gerekir. Aksi durumda zaten tarafsız olursunuz...
  4. Hüseyin Çalık

Ying - Yang Sehpa

Günel hanım yaptığınız çalışma göz kamaştırıyor.. Çalışmalarınızda başarılar dilerim..
  5. Hüseyin Çalık

yönetici olmak, yönetebilmek...

Paylaşım için teşekkürler... şu kısım çok hoşuma gitti bence çok anlamlı "dağdaki çoban yönetici midir? tabii yöneticidir. hatta birde yanında müdürü bile vardır. sivas kangalı. çoğu işini (sürüyü toplamak gibi) ona yaptırır."
  6. Hüseyin Çalık

Katalog Çalışması (Dilek Kereste)

Bu çalışmaya profesyonel bir yorum yapmak gerekiyor ama ben genel görünümüyle ilgili yorum yapacağım... Göze hoş geliyor ve renk uyumu çok iyi ayarlanmış....
  7. Hüseyin Çalık

Littabe logo&afiş

Çalışma çok hoş durmuş.. Fermuar çalışmaya ayrı bir hava katmış.. Tebrikler...
  8. Hüseyin Çalık

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu alttaki tatil özlemiyle yanıp tutuşuyor...
  9. Hüseyin Çalık

Puzzle Sehpa

Çalışma çok gerçek duruyor... düşüncede güzel... Çalışmalarınızda başarılar...
  10. Hüseyin Çalık

İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
  11. Hüseyin Çalık

Markayı ayırt etmenin yolu: Renk...

Verdiğiniz bilgiler çok yararlı teşekkürler. Özellikle Aşağıdaki yazılan kısım kulağıma küpe oldu bile :) Hertz, ilk araba kiralama markası, sarı rengi seçti. İkinci marka Avis bu nedenle kırmızıyı tercih etti. National yeşille devam etti. (Yıllar içinde National araba kiralayan müşterilerine...
  12. Hüseyin Çalık

sitemize nasıl ulaştınız ?

Tamamen google'nin nimetlerinden faydalanarak buldum....
  13. Hüseyin Çalık

Verdiğiniz samimi cevaplar için teşekkür ederim...
  14. Hüseyin Çalık

Arkadaşlar herkese merhaba... Ben bir reklam firmasında dijital baskı ile uğraşmaktayım... Asıl mesleğim bilgisayar operatörlüğü.. Uzun süredir grafik tasarımla ilgili başka bir sitede ikamet ediyordum. Üyeler arasında adil davranmadıkları için alternatif aradım ve burasını buldum...
Yukarı Alt