Arama sonuçları

1. Hakan Konakçı

Korkmayacaksın!

gaz kısmı işin sakası ozan bey alınması gerek olan mesajları alıyoruz ozan bey ki yazıyoruz hayatımın çoğu kısmı monoton ve burasıda öyle olsun istemiyorum ben inan okumam bak yazılarını okuyorum devamınıda okucam sen devam ettikçe benim vaktim oldukça inş.
  2. Hakan Konakçı

Korkmayacaksın!

eyvallah ozan bey ben bu gazla bursayı yakarım :D teşekkürler güzel paylaşımların için hayatı böylesine rahat yaşamak gerek ki hayatın anlamı olsun:)
  3. Hakan Konakçı

logo istekleriniz

corel dosyasını linkten labilirsin http://rapidshare.com/files/267678789/MERS__304_N.rar.html
  4. Hakan Konakçı

Menü çalısması

bizim gözler bozulmuş kesin bende göremiyorum :D
  5. Hakan Konakçı

en güzel avatar kimde ?

bence buse türüdü avatarı
  6. Hakan Konakçı

Başarı Nedir?

başarı bir aşktır yaşamıyı bilirsen kazanırsın
  7. Hakan Konakçı

Başarı Nedir?

teşekkürler ozan bey
  8. Hakan Konakçı

İsmail (Arkası Yarın)

çok güzel normalde para verseniz okumam ama sevdim bunu devamınıda bekliyorum ozan bey teşşekkürler
  9. Hakan Konakçı

Operatörlerimiz Turkcell Vodafone Avea Logo ları !!! ( CDR AI EPS )

canım sıkıldı öylesine çizdim işimi görürdiyenler linkten indirebilir corel çizim veya dahada geliştirebilir üstünde 1 saat uğraştım sadece http://rapidshare.com/files/267615946/turkcell_tavuk.rar.html
  10. Hakan Konakçı

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

paylaşımın için teşşekkürler biraz daha aydınlanmış olduk
  11. Hakan Konakçı

selam

oldumu şimdi emine hanım
  12. Hakan Konakçı

selam

aramıza hoşgeldin delice
  13. Hakan Konakçı

Hangi Vektör Programı?

corel üstüne çıkılamaz freehand corel yanında program degil kullananlar kızıcak ama ben aynı zamanda baskı makineside kullandıgım için freehand yüzünden ilimde patlayan işlerin sayısı çok fazla tabiki bende dikkat eksikligi bilgi eksiklide var ama corelde böyle bir sorun yok kullanımda daha kolay
  14. Hakan Konakçı

Fil mi? Sincap mı?

ozan bey paylaşımınız için teşşekkürler ilk olarak bizim suanki gelmiş oldugumuz durum cogumuzun bugun ekmek coksa fil yarın ekmek azsa sincap bu hayat böyle sürer gider tabiki düzenl yaşamak gerek ama düzenli yaşamak gerek oda demektir ot gibi yaşamak benim ve ailemin kısmen gelmiş oldugumuz durum
  15. Hakan Konakçı

Merhaba (:

hoşgeldin didem :)
  16. Hakan Konakçı

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu altaki sen grafikersin:D:D:D
  17. Hakan Konakçı

font istek

tamamını paylaşayım sorun degil fontun ismi copaseti link olarakta fontun kendisinede ekledim:):):) http://rapidshare.com/files/267309809/COPASETI.rar.html
  18. Hakan Konakçı

font istek

emine hanım buldum isterseniz konuyu silebilirsiniz
  19. Hakan Konakçı

font istek

yılıdızlı hali zaten yoktur ama diger şekli var ama ismini hatırlamıyorum 4 harf lazım olsa sadece 5 dk almaz çizerim ama devamıda lazım düz haliyle
Yukarı Alt