Teşekkür ederim arkadaşlar.
Fotoğraflarda kesinlikle program oynaması yoktur.
sadece sudaki tül etkisini yaratmak için uygun filtre kullanılarak uzun pozlama yapılmıştırr
Giriş satin belli çıkış satin ne zaman işin biterse.Haftanın 6 günü çalışmak zorundasın.Hiç bir sosyal etkinliğe katılmam gibi bir lüksün yok. Aslında kalan işide evde yapmanı istenilecek bir duruma gelmiş durumda.Bu kadar fedakarlığa rağmen hakettiğin maaş ortalama 1000 Tl.
süper ya böyle...
walla gönderirsen çok seviniriz.gerçekten çok güzel bir şehir.ama şuna inanıyorum her şehrin ayrı bir mevsimde ayrı bir güzelliği var.vakit bulsam bütün türkiyeyi ayrı ayrı karelemek istiyorum
teşekkür edeerim arkadaşlar her hafta grup olarak bir yerlere gidiyoruz.yakaladığım kareleri sizlerle paylaşıyorum.bu hafta gece çekimlerine çıkacağız.bakalım ist nasıl gece :)
teşekkür ederim fulyam
bakalım ÇEKMEKÖY BELEDYESİNİN düzenlediği uçurtma şenliği ve bizde amatör fotoğrafçılar olarak davetliyiz bu pazar.güzel kareler yakalıyacağımıza inanıyorum.
Gelmek isteyen olursa beklerim.
Resimler için teşekkür ederim ama konu başlığı sanırım yanlış olmuş
Profesyonel çekimler yernine amtörçekimler olmalıymış.
bunuda sakın hakaret olarak algılamayın.sonuçta bir emek harcanmış ve bizimle paylaşmışsınız.
teşekkürler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.