iyi gunler ben fire works a yenı başladım ve yenı calısmalar yapıyorum...size takıldıgım bir soru sormak istiyorum fireworksta bir rengi koyudan açığa doğru nasıl yapabılırım???
örneğin kırmızı rengı alt tarafta koyu yukarı cıkdıkca bu ren acılacak bunu nasıl yapabılırım???
yardımınız için...
@ufuk_toy
arkadaşım siteye grafikerliğe hoş geldin eğer bu işi öğrenmek istiyorsan internette bir ton ders var angi programı kullanıyorsan ona göre dersler indirerek profesional olmasada bir şeyler yapabilirsin ama ilerisini bilemem...
benim tavsiyem bu hadi sana kolay gelsin...
hayır kırıcı bir söz söylemediniz fakat bu şekilde cıkmanız beni biraz etkiledi çünkü ben burda birşeyleri anlamayan arkadaşlara bir yardımcı olmayı hedeflıyordum kı bu konuda da haklı oldugma ınanıyorum cun ku 1-2 arkadaş anlamadık dıe bi sürü yazı yazmıştı ...
her neyse olan olmuş biten...
teşekkürler güsel paylaşım... yalnız bişi sorucam bu group as mask olayını yapmak istiyorum fakat bende o acık bir durumda deıl dıerlerıne tıklanabılıyor fakat buna tıklanmıyor neden???yoksa ben mı bıseylerı eksık yapıyorum!!!
saygılar...
Farkındaysanız konuşmalarda 1,2 arkadasım genede başaramadım bunu biraz ındırgeyerek anlatırmısınız dıyerek yazılar yazmış ben bunu yapmaya çalıştım...
yazı konusunda haklısınız ona bişi diyemem özür dilerim...
arkadasım bence sen ıı deılsın acıl bır tatil e ıhtıyacın var galıbnaa içinde bulundugun durumdan bunalmıs bir havan var fakat hala grafıkerlıyı dusunuyorsun galıba calısmandan okuyabıldıklerımın bır kısmı... haksızmıyım ???
unutmayın kı ınsanlar bu sekılde calısmalar yaptıklarında genelde...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.