Arama sonuçları

1. BuraKosaR

Foruma resim eklemek

Arkadaşlar sade bir dille anlatmak istiyorum haddim olmayarak işallah yardımcı olurum... İmageshack.us bu siteye girip istediyiniz resimi upload edtiriyoruz (yukarda detaylı bi biçimde anlatılmış) upload edildikten sonra alt kısımda bize bir link veriliyor bu link i kopyalıyoruz (yukarda detaylı...
  2. BuraKosaR

Yaptığım bir tiyatro afişi...

çok hoşlar ikiside 10 üzerinden 10 fakat 2. daha hoşuma gitti spor olduğu için mi ne:D
  3. BuraKosaR

Akdeniz ÜniFestival

bence 1. gulsel dierleri bişiie benzememiş bence elinden daha gusel seyler gelecektır buna ınanıyorum... ayrıca 1. afışte en alta Turkey yerıne Türkiye yav yada mayıs yerine may. anlıyarum biraz internasyonelleştirmeye çalışmışsın fakat olmamış anlayan asıl Turkey ın Türkiye oldugunu anlar...
  4. BuraKosaR

afiş tasarımı örnekleri

Kardeşim çok hoş bir çalışma nerdeyse hiç fire yok ama Cumhuriyet yazısının sağıda ki iki resmin arasında ki geçişe biraz blurluk verim çizgiyi görünmez bir biçime getirsen daha güzel olur (bence) genede sen bilirsin... Emeğe Saygı !!!
  5. BuraKosaR

Film Afişi

@exorcims sonuna kadar katılıyorum arkadaşımıza çünkü o kendinin ve onun gibi düşünen insanların düşünceleri... Hem eleştiri yapın demişssin hemde isteyerek ve ya istemeyerek insanaları zan altında bırakıyorsun bence ... her neyse arkadaşımızın dedıği yolda ilerlersen güsel şeyler olabilir...
  6. BuraKosaR

Fireworks Gif Animasyon - 1

Güsel bir paylaşım fakat bunu daha kolay bir biçimde flash tada yapabılırız ve ya benim daha kolayıma geliyor... Emeğe saygı...
Yukarı Alt