Arama sonuçları

1. Ekrem Demirlerli

Shutterstock Shields EPS+JPG

çok güzel desenler teşekkürler paylaşım için
  2. Ekrem Demirlerli

GRAFXX Film Arşivi

KORKU KAPANI Yapım : 2003, ABD / Almanya Tür : Gerilim / Korku Yönetmen : Rob Schmidt Senaryo : Alan McElroy Oyuncular : Jeremy Sisto, Desmond Harrington, Eliza Dushku, Emmanuelle Chriquie, Lindy Booth, Julian Richings, David Huband, Garry Robbins, Ted Clark, Yvonne Gaudry, Joel Harris, Wayne...
  3. Ekrem Demirlerli

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

@zeybek herhangi biyerden indirdiğiniz veya satın aldığınız fontları bilgisayarınızda masaüstüne attıktan sonra Başlat'tan Ayarlar'a ordan Denetim Masasına Denetim Masasının içindede Yazı Tipleri Klasörünün içini açıyorsunuz ve almış olduğunuz fontları Yazı Tipleri Klasörünün içine...
  4. Ekrem Demirlerli

Gestetner Makinesi Konusunda Yardım

kardeş sana tek diyeceğim madem makinaların hepsini biryerden almak istiyorsun gel İstanbula Topkapı/2.Matbaacılar sitesine git 1100 adet matbaa ve makina satış yeri var orda sabahtan akşama kadar gez dolaş herşeyi görürsün zaten orda
  5. Ekrem Demirlerli

Gestetner Makinesi Konusunda Yardım

o dediğiniz işleri en düşük maliyetle birtek gestetnerde çıkartabilirsiniz heidelberg makinalarında birtek 32x46 gto'da çıkartabilirsiniz onun fiyatıda gestetnerin bi 4 katı felan yaklaşık 12bin eurodan başlıyo
  6. Ekrem Demirlerli

Grafikerler.org 1 Yaşında

Happy birthday to you org
Yukarı Alt