Arama sonuçları

1. ZUcollector

3 Saniyede Bulabilecekmisiniz

Daha resim açılmadan adamın kafasını gördüm ben
  2. ZUcollector

Bende sizden gördüm deneyim dedim

Umarım daha güzel işler başarırsınız Güzel olmuş.
  3. ZUcollector

laptop alıcam,önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca laptop için dökeceğiniz o kadar paraya değmez. En doğrusu quad işlemcili, grafik kartı iyi, büyük bir monitörü olan masaüstü almak. Yanımda acil durumlar için olsun, iş göstereyim falan düşünürseniz ikinci el uygun fiyata bir model alın yada zaten sıfırlarında fiyatları çok düştü.
  4. ZUcollector

Kartvizit Çalışmaya Devam

Teşekkürler.
  5. ZUcollector

Dönerciler de potansiyel müşteridir benim için. Ben gogıla creative identity works yazarım yazmasına da siz benim daha önce Google'ye "ilham alınacak tasarımlar" "yaratıcı grafik taarımları" "kurumsal kimlik tasarımları" "sıradışı logolar" yazmadığımı, tasarımları incelemediğimi, rakip dediğiniz...
  6. ZUcollector

karışık vektörler (EPS)

Çok güzel. Arşivim günde güne zenginleşip büyüyor. Teşekkürler.
  7. ZUcollector

Önizleme Özelliği Kayboldu.

Hayır yanlış anladınız doysayı açabiliyorum. Önizleme yapamıyorum.
  8. ZUcollector

Önizleme Özelliği Kayboldu.

Fireworks kurmuştum. Kaldırınca birden şöyle oldu ve normalde önizleme yapabildiğim pds, gif, png gibi dosyalar önizleme özelliği kayboldu. Düzeltmek için ne yapabilirim?
  9. ZUcollector

Dans Figürleri Vektör (.eps)

Resimlerin üzerine tıklayıp da indirebilirsiniz. Ya da: RapidShare: Dancing Boys RapidShare: Dancing Girls
  10. ZUcollector

@eminecik Zaten serbest bir çalışma. Kendimi geliştirmek ve eskiklerimi görebilmek için ve kafamda oluşturduklarımı programa aktarabilme becerimi geliştirmek için en iyi yöntem olduğunu düşündüm. O yüzden kesim payını gözardı ettim. ve tek renk çalıştım. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
  11. ZUcollector

Sade görünüşlü bir kartvizit çalışması yaptım. Hangi yönden eksik olduğumu bildirip eleştirileriniz esirgemezseniz sevinirim.
  12. ZUcollector

Afiş Çalışması

Zeytinyağının rengi kötü :D Daha bir yeşile kaymalı :D
  13. ZUcollector

buna bı bakarmısınız? logo nasıl sızce

Herkes,n rahatça görmesi açısından ekledim. Dikkat ederseniz yıldız obez, ay ise sıska olmuş. Belki bu konuda bir düzeltme yapılabilir.
  14. ZUcollector

Fİlm Afişi - Pırde Sur (Kırmızı Köprü)

Değişik bir bakış açısı, değişik bir fikir vermek isterim size. Oyuncuları alt kısma alın. Kullanıdığınız o siyah şeridin içerisine sloganı yerleştirin ve onu da film isminin altına alın.
  15. ZUcollector

Edit: Bilgisayarımda bir sorun oluştu. Çalışmalarımı kısa zamanda ekleyeceğim: Kusura bakmayın. Düzgün hallerini en kısa sürede ekleyeceğm. Gerekirse konuyu kaldırın lütfen.
  16. ZUcollector

Yavaş yavaş tek başıma bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum. Daha önce şurada verdiğim örnek üzerinde de tekrar çalıştım. Aşağıda üzerinde çalıştığım iki örnek bulunuyor. Eleştiri ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.
  17. ZUcollector

Resimlerinize sis ekleme ( resimli anlatım )

Güzel ders. Teşekkürler. Sizler böyle dersleri ekledikçe bizler öğreneceğiz.
  18. ZUcollector

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

A4 üzerindeki "SONKAR" çok göze batıyor gibi. Ayrıca font seçimin de iyi olmamış.
  19. ZUcollector

sitemize nasıl ulaştınız ?

Rastgele karşıma çıktı :)
  20. ZUcollector

son logo calısmam

Yukarı Alt