Ayrıca laptop için dökeceğiniz o kadar paraya değmez. En doğrusu quad işlemcili, grafik kartı iyi, büyük bir monitörü olan masaüstü almak. Yanımda acil durumlar için olsun, iş göstereyim falan düşünürseniz ikinci el uygun fiyata bir model alın yada zaten sıfırlarında fiyatları çok düştü.
Dönerciler de potansiyel müşteridir benim için. Ben gogıla creative identity works yazarım yazmasına da siz benim daha önce Google'ye "ilham alınacak tasarımlar" "yaratıcı grafik taarımları" "kurumsal kimlik tasarımları" "sıradışı logolar" yazmadığımı, tasarımları incelemediğimi, rakip dediğiniz...
Fireworks kurmuştum. Kaldırınca birden şöyle oldu ve normalde önizleme yapabildiğim pds, gif, png gibi dosyalar önizleme özelliği kayboldu. Düzeltmek için ne yapabilirim?
@eminecik
Zaten serbest bir çalışma. Kendimi geliştirmek ve eskiklerimi görebilmek için ve kafamda oluşturduklarımı programa aktarabilme becerimi geliştirmek için en iyi yöntem olduğunu düşündüm. O yüzden kesim payını gözardı ettim. ve tek renk çalıştım. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
Değişik bir bakış açısı, değişik bir fikir vermek isterim size.
Oyuncuları alt kısma alın. Kullanıdığınız o siyah şeridin içerisine sloganı yerleştirin ve onu da film isminin altına alın.
Edit: Bilgisayarımda bir sorun oluştu. Çalışmalarımı kısa zamanda ekleyeceğim: Kusura bakmayın. Düzgün hallerini en kısa sürede ekleyeceğm. Gerekirse konuyu kaldırın lütfen.
Yavaş yavaş tek başıma bir şeyler oluşturmaya çalışıyorum. Daha önce şurada verdiğim örnek üzerinde de tekrar çalıştım.
Aşağıda üzerinde çalıştığım iki örnek bulunuyor. Eleştiri ve önerilerinizi eksik etmeyin lütfen.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.