Arama sonuçları

1. alemdar__96

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı alttaki sen dünyanın en iyi insanısın:D
  2. alemdar__96

Bence kartonları atmayalım!!!!!

bnm aldıım yerdede karton olduğu yasıyordu saten biras daha yakından bakınca karton olduğu belli oluo
  3. alemdar__96

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı alttaki senin yeni bir bilgisayarın var arkadaşlar yeni oyunumu çok beğendinis galiba:D
  4. alemdar__96

Tuttu tutmadı oyunu

Arkadaşlar bir oyun oynucas herkes bi alttakine örneğin senin güneş gözlüğün var diycek alttakide tuttu yada tutmadı diycek ve bir alttakine soracak bnm soru Senin deden vefat etti:confused:
  5. alemdar__96

burası bir internet cafe:)

almanyada pasaport varsa git
  6. alemdar__96

burası bir internet cafe:)

arkadaşlar bunun bende sabah fotoları var ve orasının üstü kapalı ayrıca her yerdede klima var
  7. alemdar__96

Doğum Günün Kutlu Olsun

o kadar doğum günü kutlaması gelmiş bir teşekkür yok jasminden ama yinede doğum günü kutlu olsun biras geç oldu amaa..
  8. alemdar__96

Bence kartonları atmayalım!!!!!

Bakın neler neler yapanlar var!!
  9. alemdar__96

Göz Yanılmaları ve Boyut Karmaşası

Dikdörtgenler aynı renk Kare ve olmayan daireler Yuvarlaklar aynı renk Düz kısımlar aynı boyda Çizgilerin hepsi paralel Çizgiler Düz Bu dönmedolap ne tarafa dönüyor? Sizce bu vida somununun yüzü nereye doğru! Pencere ne tarafa bakıyor Resimdeki filin sizce kaç ayağı...
  10. alemdar__96

En kılllılar

özür dilerim hemen değiştireyim
  11. alemdar__96

TOP 10 da bayan şoförler karşınısda

İŞTE 10 NUMARALI BAYANIMIZ SIRADA 9 NUMARA 8 NUMARA 7 NUMARA 6 NUMARA 5 NUMARA 4 NUMARA 3 NUMARA 2 NUMARA VE 1 NUMARA 1 numaralı bayanımıs kaskını ters takarak bu hafta birinciliği ele geçirdi:D
  12. alemdar__96

En kılllılar

Arkadaşlar belki biraz ilginç bir düşünce olucak ama üstteki çocuk olduğu meçhul olan kişi bana biras tatlı geldi sizede ölemii geldi:o
  13. alemdar__96

en sevdiginiz oyun

Kesinlikle Fifa 2008 üstüne başka tanıyıcağım tek oyunvar oda call of duty 4
  14. alemdar__96

Gerçek mi yoksa photoshop harikası mı?

ama yapanlar farklı kişiler değilmi resimlere göre arkadaşlar peki en beğendiğiniz hangisi
  15. alemdar__96

Gerçek mi yoksa photoshop harikası mı?

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum NOT:ALINTIDIR
  16. alemdar__96

Arkaaşlar yeni icadım:)

dikkat etmee çalışıorm
  17. alemdar__96

en sevdiginiz oyun

tabii ki sims 2
  18. alemdar__96

Resim İstek

al sana salep banada ronaldinho nun maçtaki komik bi rsmi verirmisiniz