Sedat bey,
Web sitesi konusunda tecrübeli eleman demek çok kapsamlı bir kategori demektir.
Bir asp-php-mysql programcısı da web konusunda tecrübelidir. Bir web tasarımcısı da web konusunda tecrübelidir ve firewall uzmanı da web konusunda tecrübelidir. Sadece arayüz yapan bir grafiker de web...
Çok detaylı yazmışsınız. İş verenlerin çoğu okumayabilir. Bu cvnizi çeşitli firmalara mail atmanız daha etkili olur fakat iş verenler sizin ilköğretim 1. sınıfı hangi okulda bitirdiğinizi, hangi beden gömlek giydiğinizi, ana-baba adınızı merak etmez diye düşünüyorum.
@Erkin KARATAŞ
Bu yöntem sayfaya eklenen flash için geçerli değildir. Eğer dw programında bir tablo ekleyip bunun width kısmını % 100 yaparsanız her ekrana uyum sağlar. Animasyonun veya galerinin flasının yüzde yüz çalışılması gerekir.
Çoğu grafik tasarım/grafikerlik(sadece adı böyle program kursudur babamın dediği gibi) kurslarından çıkan kişiler mac operatörü bile olamazlar çünkü;
a-) Genellikler MAC ortamında eğitim görmezler
b-) Grafik tasarım programlarını yarım yamalak öğrenirler ki mac operatoru programları çok iyi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.