Arama sonuçları

1. Enver ARTAN

Bir deshane logosu çalışmalarım

@ahmed guclu Kardeşim yorumların ve önerilerini çok sevdim çok teşekkür ederim bu söylediklerini uygulayacığım
  2. Enver ARTAN

Clip-Art istek

Fatih kardeş teşekkürler
  3. Enver ARTAN

Bisiklet Clip-Artları

Linkleride ekersen sevinirim
  4. Enver ARTAN

Clip-Art istek

Arkadaşlar mutlu aile ve piknik yapan aile cocuklar böyle clipartlar olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz.
  5. Enver ARTAN

Bir deshane logosu çalışmalarım

Arkadaşlar bir dershane için yaptığım logo dershane ilköğretim dershanesi yani oks sbs türü çalışmaları yorumlarınızı bekliyorum.
  6. Enver ARTAN

(istek) Pergel Cetvel türleri

Teşekkür ederim arkadaşım emeğine sağlık
  7. Enver ARTAN

(istek) Pergel Cetvel türleri

Arkadaşlar böyle elinde clipart olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi pergel türleri cetvel türleri clipartlar şimdiden teşekkür ederim
  8. Enver ARTAN

Russian Clipart - MEGA COLLECTION

Değişik insan figürleri gördüğüm zaman dayanamıyor hemen indiriyorum süper bunlar emeğine sağlık kardeşim
  9. Enver ARTAN

Clip-Art İsteklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

yok mu elinde osmanlı clipartları olan arkadaşlar
  10. Enver ARTAN

Karışık Clip-Art'lar

Ben kurşunkalem yayınlarının denemelerini hazırlıyorum bu clipartlarıda orada kullanıyorum çok güzeller gerçekten sizlerde olmasanız biz ne yapardık emeğine sağlık
  11. Enver ARTAN

Clip-Art İsteklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba arkadaşlar benimde bir isteğim olucaktı acaba banada atalarımızla ilgili elinizde clipartlar varmı mesala şöyle söylim atalarımız derken Fatih Sultan Mehmet - I. Ahmet - Kanuni Sultan süleyman gibi açıklamak gerekse şimdiden teşekkür ederim.
  12. Enver ARTAN

Kutlay yıldırım isteği arı klipartalrı

çok güzelmiş emeğine sağlık
  13. Enver ARTAN

Activex Denetim sorunu

Merhaba arkadaşlar sitemiz için bir intro hazırladık ama giren arkadaşlara Activex sorunu ile karşılaşıyorlar bunun karşılaşmamaları için ne yapmamız gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim. Site joomla 1.0 ile kurulmuştur.
  14. Enver ARTAN

Joomla 1.0 intro eklemek (yardım)

Açıklamalar için çok teşekkür ederim saolsun aydınlattığınız için
  15. Enver ARTAN

Joomla 1.0 intro eklemek (yardım)

Arkadaşlar benim çalıştım bir firmanın joomlada kurulu bir web sitesi var onun için cs3 te bir flash intro hazırladım ama sitenin giriş bölümüne nasıl ekleyebilirim bir resimli anlatım yapabilirmisiniz. (joomla sürüm 1.0)
  16. Enver ARTAN

Flash banner istek

Emine hanım peki yapacağım şeyi söyleyemezsem nasıl olucak nasıl anlatacağız acaba telepati yolunumu kullanmam gerekiyor biraz kabaca bir cevap oluyor ama sizinkide söz degil yani
  17. Enver ARTAN

flash download

Save FLash 3.0 Son Version ve Rack,, Web SiteLerinde FLashLarı İster Üzerine GeLerek, İster Resim KopyaLar Gibi Sağ TıkLayarak BiLgisayarınıza KopyaLayabiLirsiniz/KaydedebiLirsiniz.. Buradan indir Girdiğiniz sitelerdeki Flash animasyonlarını sağ tıklayarak kaydetmenize olanak sağlayan...
  18. Enver ARTAN

Flash banner istek

Arkadaşlar sitemde yayınlamak için bir flas banner bırakmak istiyorum ama nerelerden yola çıkacağımı bilemiyorum ........................................................... mesela yukarıdaki gibi noktanın bir başından kalem başlıyor yazmaya w w w . ........................... com diye sonra...
  19. Enver ARTAN

(istek) Arkadaşlar elinde alt geçit üst geçit vede yer altı çarşısı resimleri

Haluk kardeş bunlardan toplu olarak ziplesende atsan zaten ikisi görünmüyor bu arada araştırmaların ve yardımın için çok teşekkür ederim
  20. Enver ARTAN

(istek) Arkadaşlar elinde alt geçit üst geçit vede yer altı çarşısı resimleri

Arkadaşlar elinde alt geçit üst geçit vede yer altı çarşısı resimleri ve mezbaha resimleri olan varsa bana yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler
Yukarı Alt