Arama sonuçları

1. Elif BEYAZIT

Vektörel Desenler

Güzel paylaşımlar teşekkürler...
  2. Elif BEYAZIT

Müşfik Kenter'den AŞK..

Yalnız Olanlara; Aşk bir kelebek gibidir,peşinden koştukça hep senden kaçar.. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunu verir... Aşk mutlu eder, bazen de üzer ama aşk özeldir, aşkını hak eden birine sunarsan eğer.." Sevgilisi Olanlara; Aşkın amacı birileri...
  3. Elif BEYAZIT

10 Parmak kullanmak isteyenlere yardımcı olur sanırım...

http://rapidshare.com/files/218490593/HotKey.rar.html
  4. Elif BEYAZIT

Dünyanın En Büyük Hayvanları...

Dünyanın en büyük balinası.. Dünyanın en büyük kurbağası... Dünyanın en büyük tavşanı... Dünyanın en büyük yengeci... Dünyanın en büyük geyiği... Dünyanın en büyük aslanı... Dünyanın en büyük köpeği... Dünyanın en büyük faresi...
  5. Elif BEYAZIT

Farkındamısınız?..

http://rapidshare.com/files/218474361/Fark__305_ndam__305_s__305_n__305_z...pps.html Farkındamıyız ki...
  6. Elif BEYAZIT

rar'lı dosyaları Mac e açamıyorum ...

Teşekkür ederim.. Bilgileriniz için...
  7. Elif BEYAZIT

e-katalog, e-dergi ne derseniz ....

Arkadaşlar forumda rastlamadığım bir konuydu ve şuan banada lazım olan bir konu... e-dergi hazırlıyorum, FlashPageFlip programında swf olarak kaydediyor. Bana exe formatında lazım. Görsel olarakda değişiklik yapabileceğim bildiğiniz başka alternatiflerde varsa inceleyebilirim. :) Ararken...
  8. Elif BEYAZIT

Başak Vektörleri

Teşekkürler Sait Bey..
  9. Elif BEYAZIT

brush collection arşivlik

Emeğinize Sağlık (:
  10. Elif BEYAZIT

Nature & Environment | 70 EPS

Teşekkürler Erkin Bey (:
  11. Elif BEYAZIT

Asadal Splash & Brush Vectors

Teşekkürler Erkin Bey :)
  12. Elif BEYAZIT

rar dosyalarını hiç bi şekilde kullanamıyorum. Mac kullanmayada yeni başladım, nasıl indireceğimde bilmiyorum bir sürü sıkıntı çıkarıyor. rar'dan zip haline çevirebiliyor muyuz? Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Çok sıkıntı oluyor çünkü. Teşekkürler iyi forumlar...
  13. Elif BEYAZIT

Arkadaşlar rar lı dosyaları Mac bilgisayarda açamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim... İyi forumlar...
  14. Elif BEYAZIT

Arayüz Tasarım Parçaları

Teşekkürler...
  15. Elif BEYAZIT

Elif BEYAZIT Hoşgeldin..

Teşekkürler... Sizede iyi forumlar... :)
  16. Elif BEYAZIT

amatör eşarp desenlerim

Ben Eşarp Kullanıyrum 2. deseni güzel ama :) sanırım renkler üzerinde çalışırsan daha başarılı olacağını düşünüyorum. 3. güzel bi desen ama dediğim gibi renkler konusunda bir sorun var bence bunun üzerinde biraz uğraşırsan eminim daha güzel olucaktır. Emeğine sağlık :)
  17. Elif BEYAZIT

Hayal Gücü Sınır Tanımıyor

Paylaşımlar Çok Güzel Teşekkürler..
Yukarı Alt